Aan de slag met Excel VBA

Aan de slag met Excel VBA - Hugo Schouppe | Tiliboo-afrobeat.com

... slag met Excel VBA. Uitwerkingen; Video's; Downloads; Extra voor docenten: Toetsen; ... Vind vba in Boeken op Marktplaats ... ... Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet. Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. ... Zorg ervoor dat alle voorbeelden of onderwerpen die in de excel-vba-tag zijn gemaakt, specifiek en relevant zijn voor het gebruik van VBA met Microsoft Excel. Alle voorgestelde onderwerpen of voorbeelden die generiek zijn voor de VBA-taal moe ... bol.com | Aan de slag met Excel VBA | 9789024402052 | Hugo ... ... . Alle voorgestelde onderwerpen of voorbeelden die generiek zijn voor de VBA-taal moeten worden geweigerd om...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Schouppe
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met Excel VBA.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de slag met Excel VBA 3e druk is een boek van Hugo Schouppe uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058754226 Dit boek is bestemd voor studenten in het hoger onderwijs en anderen die programma's of macro's willen schrijven in Excel VBA. Het veronderstelt geen voorkennis of ervaring met programmeren.Het boek combineert het beste van twee werelden. Enerzijds is er gekozen voor een omgeving die je vandaag wellicht al gebruikt: Microsoft Excel. Anderzijds beperkt het boek zich niet louter tot een bespreking van de kleinste details van de taal. Klassieke programmeerconcepten worden uitgebreid besproken en voorzien van voorbeelden. Er wordt gewerkt aan de hand van een groot aantal oefeningen die stap voor stap worden opgebouwd en die resulteren in een uitgewerkte code. Het meeste rendement haal je uit dit boek door de voorbeelden en oefeningen na te maken op de computer. Neem het boek bij de hand, zet de pc aan en begin! Op www.aandeslagmetexcelvba.nl vind je de uitwerking van alle voorbeelden en oefeningen uit het boek, evenals extra toetsen per hoofdstuk.Je kan dit boek gebruiken in combinatie met de meest gangbare versies van Microsoft Excel (Excel 2010, 2013 en 2016).

Wil je het boek lezen?Aan de slag met Excel VBA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Schouppe. Lezen Aan de slag met Excel VBA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN