Tarotkaarten

Tarotkaarten - A.E. Waite | Tiliboo-afrobeat.com

...o's Tarot leg je zelf de tarotkaarten. Ontdek jouw persoonlijke dagkaart, leg de 'Tarot van de Liefde' of doe een andere gratis online kaartlegging ! TAROT EN DE TAROTKAARTEN; ESOTERIE ... Alles over tarot en andere orakels, online kaartje trekken ... . Leg de tarot van de liefde, trek een 'tarot dagkaart' of ontdek jouw persoonlijke tarotkaart of relatiekaart.Ook kun je hier bijna alle denkbare kaartleggingen met de tarotkaarten gratis doen. Kijk snel verder wat er allemaal te ontdekken is rond de tarot op deze pagina. De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen worden gelegd. De meest bekende is het Keltisch Kruis, maar er zijn heel veel tarotleggingen, afhankelijk van de vraag die je wilt st ... Tarot dagkaart | Tarot | Online Orakels ... . De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen worden gelegd. De meest bekende is het Keltisch Kruis, maar er zijn heel veel tarotleggingen, afhankelijk van de vraag die je wilt stellen en hoeveel kaarten je wilt gebruiken. Kies hieronder een gratis kaartlegging, ... Drie tarotkaarten ka...

INFORMATIE

AUTEUR
A.E. Waite
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tarotkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Arthur Edward Waite & Pamela Colman SmithHet klassieke tarotspel van A.E. Waite78 kaarten in kleur met Nederlandse tekst Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 363 1 Sinds het eerste tarotspel - waarvan de herkomst feitelijk in duisternis is gehuld - zijn er tot op heden zo'n 4500 verschillende tarotspellen ontworpen en gemaakt. De Waite Tarot is hiervan het meest bekende en meest gebruikte spel geworden. Arthur Edward Waite - lid en later grootmeester van de invloedrijke magische 'Hermetische orde van de Gouden Dageraad' - schonk het tarotspel een enorme verrijking. In samenwerking met mede-ordelid Pamela Colman Smith werden de Kleine Arcana van illustraties voorzien (tot dan toe waren alleen de Grote Arcana geïllustreerd). Deze ontwerpen zijn in 1910 door Pamela Colman Smith uitgevoerd - haar initialen 'PCS' zijn op alle 78 kaarten terug te vinden. De door Waite toegepaste archetypische symbolische duiding van de Kleine Arcana heeft tot op heden niet aan waarde ingeboet. Haar toegankelijkheid biedt danook zowel de leek als de gevorderde vele (professionele) mogelijkheden. Dankzij deze verrijking en de subtiele wijze waarop de kunstenares Pamela Colman Smith de kaarten heeft vormgegeven is de Waite Tarot tegenwoordig het meest verbreide spel en vormt veelal de basis van de meeste boeken die over de Tarot zijn gepubliceerd. Voor deze uitgave werden alle illustraties opnieuw opgenomen en in de authentieke kleuren gereproduceerd waardoor de symbolische en meditatieve waarde en hun toegankelijkheid aanzienlijk werden verhoogd.

Wil je het boek lezen?Tarotkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.E. Waite. Lezen Tarotkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN