Startende leraren in het po en vo

Startende leraren in het po en vo - Marco Snoek | Tiliboo-afrobeat.com

...de leraren in het po en vo. Prijs (ex. BTW) € 25,00 ... Home - Begeleiding Startende Leraren ... . € 2,06. € 25,00. Actueel! Met het huidige lerarentekort is het van belang om startende leraren een 'zachte landing' te geven. In het begin wordt werken in onderwijs namelijk als heftig, intensief en soms zelfs slopend ervaren. Schoolleiders hebben dan ... In het boek 'Startende leraren in het po en vo' gaat Marco Snoek in op de grote uitdaging en verantwoordelijkheid waar startende leerkrachten voor staan, en hoe zij het beste begeleid kunnen worden. Er is de laatste jaren veel aandacht voor de proble ... PDF Amsterdam University of Applied Sciences Startende leraren ... ... . Er is de laatste jaren veel aandacht voor de problematiek van startende leraren en voor de ondersteuning van starters bij de eerste stappen in het beroep. De startende leraar in het po en vo. KNOW | bijgewerkt op 19 april 2013 Net van de lerarenopleiding en nu een baan op een school. Wat kun je als school en als begeleider doen om beginnende leraren te ondersteunen? In dit dossier wordt duidelijk welke aspecte...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Snoek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Startende leraren in het po en vo.pdf

OMSCHRIJVING

Met een lerarentekort in het vooruitzicht is het van belang om startende leraren een 'zachte landing' te geven. In het begin wordt werken in onderwijs namelijk als heftig, intensief en soms zelfs slopend ervaren. Schoolleiders hebben dan ook de taak te zorgen voor effectieve ondersteuning en goede begeleidingsprogramma's, zodat startende leraren niet vroegtijdig het vak verlaten.In dit boek zijn de inzichten die in de afgelopen jaren ontwikkeld zijn, bij elkaar gebracht en vertaald naar concrete handvatten voor de inrichting van die begeleidingsprogramma's.Doel is niet alleen uitval van starters voorkomen, maar vooral hen ondersteunen in hun professionele ontwikkeling, ten behoeve van leerlingen.

Wil je het boek lezen?Startende leraren in het po en vo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Snoek. Lezen Startende leraren in het po en vo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN