Ons breiboek

Ons breiboek - Kvlv | Tiliboo-afrobeat.com

...iboek is een standaardwerk dat alle breisters, beginnend of ervaren, in huis moeten hebben ... Ons breiboek - Hardback - 9789401460422 | AKO boeken ... . Alle steken en technieken worden eenvoudig uitgelegd aan de hand van mooie foto's en duidelijke symbolen. Dankzij de overzichtelijke en heldere uitleg kun je meteen van start. Ons Breiboek is een standaardwerk dat alle breisters en breiers, beginnend of ervaren, in huis moeten hebben. Alle steken en technieken worden eenvoudig uitgelegd aan de hand van mooie foto's en duidelijke symbolen. Dankzij de overzichtelijke en heldere uitleg kun je meteen van start. Ons Breiboek is ee ... Ons breiboek - Kvlv | 9789401401357 | Standaard Boekhandel ... . Dankzij de overzichtelijke en heldere uitleg kun je meteen van start. Ons Breiboek is een standaardwerk dat alle breisters, beginnend of ervaren, in huis moeten hebben.. Alle steken en technieken worden eenvoudig uitgelegd aan de hand van mooie foto's en duidelijke symbolen. Dankzij de overzichtelijke en heldere uitleg kun je meteen van start. Breien is hot! Mensen van alle...

INFORMATIE

AUTEUR
Kvlv
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ons breiboek.pdf

OMSCHRIJVING

Leer breien met het ultieme breiboek van KVLV;;;Beste lezer, in de loop van het voorbije jaar hebben we de opmerkingen en suggesties die we van onze talrijke lezers over Ons Breiboek kregen, verzameld. Bij elke herdruk hebben we die opmerkingen verwerkt. Om het u wat makkelijker te maken, hebben we nu alle correcties en aanvullingen gebundeld in een pdf die u kan terugvinden onder 'Downloads'. Breien is hot! Mensen van alle leeftijden nemen de priemen weer op en ontdekken hoe fantastisch het is om iets te creeren. Ons Breiboek is een alomvattend standaardwerk voor beginnende en gevorderde breisters. KVLV en Lannoo sloegen de handen in elkaar om een boek te maken dat - net als het gelijknamige kookboek - in elke boekenkast thuishoort. Aan de hand van duidelijke foto's en eenvoudige beschrijvingen nemen we de breiliefhebber steek voor steek mee door het fascinerende breiproces. Dat begint bij het maken van een opzetlus en gaat stapsgewijs verder naar meer uitdagende steken en motieven. In het tweede deel staan 70 werkbeschrijvingen van schitterende interieur- en modespullen om meteen aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Ons breiboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kvlv. Lezen Ons breiboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN