Naar Nederland Nederland - Oekraiens

Naar Nederland Nederland - Oekraiens - none | Tiliboo-afrobeat.com

... pagina vindt u het gehele lespakket, u kunt de onderdelen downloaden ... Naar Nederland / Nederland - Oekraiens - - 9789058759108 ... ... . De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. Let op: De map 'Download alle audio' bevat veel bestanden. Voer de tekst in het bovenste venster in om van Nederlands naar Oekraïens te vertalen. Klik vervolgens op de groene knop "Vertalen" om de ingevoerde tekst te vertalen. Houd er rekening mee dat onze vertaler Nederlands-Oekraïens maximaal 5.000 tekens per keer aankan. Naar Nederland is the only official self ... Nederlands Oekraïens Online Vertaler: Nederlands Oekraïens ... ... .000 tekens per keer aankan. Naar Nederland is the only official self-study package for the integration exam abroad.The package has been developed in cooperation with the Ministry of Social Affairs and Employment. The texts and exercises are in the exact same style as the actual exam. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmidd...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland Nederland - Oekraiens.pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland Nederland - Oekraiens 1e druk is een boek uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789058759108 Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees. Vanaf december 2015 is het pakket Naar Nederland beschikbaar in 16 nieuwe talen: Servisch, Kroatisch, Bosnisch, Oekraiens, Oost-Armeens, Kantonees, Tamil, Hindi, Punjabi, Farsi, Egyptisch Arabisch, Irakees Arabisch, Tunesisch Arabisch, Libanees-Syrisch Arabisch, algerijn Arabisch en Singalees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland Nederland - Oekraiens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland Nederland - Oekraiens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN