Alles in de stilte

Alles in de stilte - Kirstin Rozema | Tiliboo-afrobeat.com

... de stilte is een makkelijk leesbaar verhaal van 173 bladzijden zonder al te veel diepgang ... Alles in de stilte - Kirstin Rozema - recensie relax ... ... . De karakters zijn simpel en worden niet erg uitgediept. Wel word je als lezer geconfronteerd met de vraag hoe alles in elkaar zit en daarom wil je door blijven lezen, tot op het eind alles opgehelderd is. Alles in de stilte vertelt over schuld en onschuld, over beschuldigingen en verontschuldigingen en het belang van eerlijk zijn naar elkaar. De titel staat voor AIDS dat een rode draad is in het verhaal. Het is gezellig druk op d ... Alles in de stilte - Kirstin Rozema - 9789086603602 | Bruna.nl ... . De titel staat voor AIDS dat een rode draad is in het verhaal. Het is gezellig druk op de markt. Er zijn veel dagjesmensen, die kennelijk hun dorpje willen bekijken. Alles in de stilte vertelt over schuld en onschuld, over beschuldigingen en verontschuldigingen en het belang van eerlijk zijn naar elkaar. Kirstin Rozema (1967) woont in Almelo en schrijft al jarenlang kinder-en jeugd...

INFORMATIE

AUTEUR
Kirstin Rozema
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Alles in de stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Hilde na een lastige scheiding weer in haar geboortedorp gaat wonen, komt ze bij toeval via de sociale media weer in contact met haar vroegere buurjongen Robert. Robert was haar vroegere vriendje, haar maatje, al was er niet meer dan dat. Ze hebben leuke gesprekken via de chat, maar dan ontstaat er een zogenaamde radiostilte. Vervolgens krijgt Hilde het bericht dat Robert is overleden...Hilde is hevig in shock, omdat ze geen idee had dat Robert ernstig ziek was. Daar heeft hij nooit over willen praten. Ze is dan ook zeer verward wanneer ze te horen krijgt dat hij haar heeft opgenomen in zijn testament. De vraag waarom is vanaf dat moment de belangrijkste vraag die ze heeft.Wanneer Hilde hoort wat Robert haar heeft nagelaten, kan ze niet geloven waarom. Wat heeft ze gedaan dat ze dit heeft verdiend? Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes op zijn plaats en kan ze het antwoord op haar grote vraag oplossen.Alles in de stilte vertelt over schuld en onschuld, over beschuldigingen en verontschuldigingen en het belang van eerlijk zijn naar elkaar.

Wil je het boek lezen?Alles in de stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kirstin Rozema. Lezen Alles in de stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN