1boom

1boom - Marije Verbeeck | Tiliboo-afrobeat.com

...Boom en 73 vormgevers in hout Een schitterend dik boek wat je van A tot Z kunt lezen ... Houtkunstproject 1boom gaat Voor de Kunst! - bosgroepen ... ... . Elke avond op de bank genieten van een aantal inspirerende verhalen en foto's van de ontwerpfase tot het eind resultaat. Met deze cookies verzamelen we geen persoonsgegevens, ze helpen ons alleen maar om onze webshop te verbeteren. Lees meer over Cookies in onze privacystatement. De 1boom leverde een scala aan voorwerpen op: nuttige, kunstzinnige en innovatieve. Tafels, stoelen, lampen, gereedschappen, papier, kunstvoorwerpen, houtskooltekenin ... 1boom - Marjolein Markink houdt van het gevecht met hout ... ... . Tafels, stoelen, lampen, gereedschappen, papier, kunstvoorwerpen, houtskooltekeningen, een bouwelement en noem maar op. Dit boek toont al dit bijzondere werk en vertel...

INFORMATIE

AUTEUR
Marije Verbeeck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
1boom.pdf

OMSCHRIJVING

Onder luid geraas viel hij om: een majestueuze eik in het bos van Kasteel Middachten. Het was niet zomaar een boom. Het is de 1boom, een project van Stichting Vormgeving in Hout. 73 vormgevers - meubelmakers, houtbewerkers, houtdraaiers, beeldend kunstenaars, ontwerpers, restaurateurs, muziekinstrumentenmakers, een schilder, bouwer, boomverzorger, cursusgroep en anderen - kregen een stukje van die boom en gingen ermee aan de slag. Tot op het laatste takje werd gebruikt. De 1boom leverde een scala aan voorwerpen op: nuttige, kunstzinnige en innovatieve. Tafels, stoelen, lampen, gereedschappen, papier, kunstvoorwerpen, houtskooltekeningen, een bouwelement en noem maar op. Dit boek toont al dit bijzondere werk en vertelt ook het verhaal erachter. Wat inspireerde de vormgevers om aan het 1boomproject deel te nemen? In de persoonlijke verhalen brengt iedere vormgever onder woorden waarom bomen en hout belangrijk zijn voor onze samenleving en dat inlands hout ongekende mogelijkheden heeft. Verreweg het meeste Nederlandse hout eindigt als stookhout of wordt versnipperd, terwijl er zoveel moois van te maken is. De vormgevers in dit boek laten dat zien op een overtuigende en inspirerende manier.

Wil je het boek lezen?1boom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marije Verbeeck. Lezen 1boom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN