Mijn vader

Mijn vader - Toon Tellegen | Tiliboo-afrobeat.com

...ders klimmen, rennen, kruipen en vliegen zo hard ze kunnen, zodat jij straks kunt zeggen: Mijn vader is de beste! ... Dodelijk ongeluk op MTB-route: 'Mijn vader had geen schijn ... ... . Je ziet het op NPO Zapp. Mijn vader is een sterke man. Mijn vader is een sterke man, Die alles weet en alles kan. Hij werkt voor ons het hele jaar Hij zit nooit stil en is nooit klaar. Mijn vader is een goede man Hij doet voor ons al wat hij kan En alles wat mijn vader doet Dat is pas goed! Mijn vader die heeft feest vandaag, Dat vind ik fijn, dat heb ik graag. Mijn vader is de beste! is een spectaculaire en superspannende familiespelshow van [email protected] en de TROS. In deze sho ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Mijn vader is een ... ... . Mijn vader is de beste! is een spectaculaire en superspannende familiespelshow van [email protected] en de TROS. In deze show gaan vier vaders tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: Mijn vader is de beste! Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vader...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader.pdf

OMSCHRIJVING

Jozefs vader is de slimste, sterkste, mooiste, liefste en vooral grootste man van de wereld. En hij kan alles!En Toon Tellegen kan dat beter vertellen dan wie ook.

Wil je het boek lezen?Mijn vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Mijn vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN