Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal

Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal - Paulien Matze | Tiliboo-afrobeat.com

...ere migranten in gesprek over hun levensverhaal, mijn leven in kleur, is een hulpmiddel voor het luisteren naar levensverhalen van oudere migranten ... Voorbeeld Levensverhaal - Vinden.nl ... . Hiermee bedoelen we ouderen vanaf ongeveer 55 jaar van niet-Nederlandse afkomst , bijvoorbeeld met een Indische, Surinaamse, Turkse, Molukse, Marokkaanse, Antilliaanse, Spaanse, Chinese of voormalige Joegoslavische achtergrond. Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal - Mijn leven in kleur. Mijn leven in kleur is een praktisch hulpmiddel om levensverhalen van oudere migranten uit alle windstreken te beluisteren of op te tekenen. Het b ... Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal ... ... . Mijn leven in kleur is een praktisch hulpmiddel om levensverhalen van oudere migranten uit alle windstreken te beluisteren of op te tekenen. Het biedt een schat aan materiaal om gesprekken met deze 'pioniers' van de eerste generatie migranten in Nederland te voeren. Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal 1e druk is een boek van Paulien Matze uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036807500 'Mijn leven in kleur' is een pr...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulien Matze
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal 1e druk is een boek van Paulien Matze uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036807500 'Mijn leven in kleur' is een praktisch hulpmiddel om levensverhalen van oudere migranten uit alle windstreken te beluisteren of op te tekenen. Het biedt een schat aan materiaal om gesprekken met deze 'pioniers' van de eerste generatie migranten in Nederland te voeren. Gesprekken over hun komst naar Nederland, over oud worden in Nederland, over hun cultuur en belevenissen. De ervaring leert dat vertellen over het eigen leven, erkenning krijgen voor de moeilijkheden die de migratie naar Nederland en het opbouwen van een nieuw leven met zich meebrachten, goed doet. Ook is het voor veel oudere migranten belangrijk hun geschiedenis, tradities en gebruiken aan het nageslacht over te dragen. 'Mijn leven in kleur' biedt vijf hoofdthema's en vijftig subthema's met daarbij vragen om over vele onderwerpen in gesprek te gaan. Het kan zowel gebruikt worden voor individuele, als voor groepsgesprekken. De handleiding reikt u vijf stappen en tien vuistregels aan om de gesprekken met ouderen inhoud te geven. Op www.mijnleveninkaart.nl vindt u aanvullende informatie, materiaal en tips.

Wil je het boek lezen?Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulien Matze. Lezen Met oudere migranten in gesprek over hun levensverhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN