Fantastische Verhalen

Fantastische Verhalen - H.P. Lovecraft | Tiliboo-afrobeat.com

...ische verhalen (originele Spaanse titel:Ficciones) is een verhalenbundel van de Spaanstalige Argentijnse schrijver Jorge Luis Borges ... Fantastische verhalen - metadata.isbn.nl ... .Het geldt als een van de belangrijkste werken in Spaans-Amerikaanse fantastische literatuur van de twintigste eeuw en volgens menigeen in de wereldliteratuur.'Le Monde' koos het boek in 1996 in een overzicht van de beste literaire werken uit de ... Fantastische verhalen Hallo lezer. Welkom op deze pagina over fantastische verhalen. Mijn naam is Kim en ik ben student Letterkunde. Ik vertel graag over alle verhal ... Het DNA van fantastische verhalen - Peter van Roermund ... . Welkom op deze pagina over fantastische verhalen. Mijn naam is Kim en ik ben student Letterkunde. Ik vertel graag over alle verhalen die ik geweldig (en soms iets minder geweldig) vind, van lectuur tot literatuur, van realistische boeken tot thrillers en van korte verhalen tot romans. Hylkema, Nico - Zweig, Stefan - Gewe...

INFORMATIE

AUTEUR
H.P. Lovecraft
DIMENSIE
7,4 MB
BESTANDSNAAM
Fantastische Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

H.P. Lovecraft wordt thans beschouwd als een van de grootste fantastische vertellers uit de Amerikaanse literatuur.In deze uitgave zijn in chronologische volgorde zijn eerste 29 verhalen opgenomen.

Wil je het boek lezen?Fantastische Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.P. Lovecraft. Lezen Fantastische Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN