Toscane

Toscane - Giancarlo Caldesi | Tiliboo-afrobeat.com

...e (Italiaans Toscana) is een regio in Midden-Italië, die in het noorden aan Ligurië en Emilia-Romagna, in het oosten aan Umbrië en de Marken, in het zuiden aan Latium en in het westen aan de Tyrreense Zee grenst ... 7 Mooie plekken in Toscane | Romantisch Italië ... . De oppervlakte van de regio Toscane neemt ongeveer een dertiende van het nationaal grondgebied in beslag, oftewel 7,6%. Wat betreft grootte staat de regio op de vijfde plaats ... Toscane, de mooiste streek van Italië. Toscane is één groot openluchtmuseum, met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Toscane voor beg ... Goedkope vakantie Toscane 2020 | dé VakantieDiscounter ... . Toscane is één groot openluchtmuseum, met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Toscane voor beginners: alles wat je wilt en moet weten over Toscane lees je op deze informatieve site over de Italiaanse regio Toscane. De pracht van Toscane. Gouden heuvels vol ...

INFORMATIE

AUTEUR
Giancarlo Caldesi
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Toscane.pdf

OMSCHRIJVING

De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er gekookt wordt: traag en kalm. Begin de dag met een sterke espresso en geroosterd brood met tomaten en olijfolie. 'L'ora di pranzo' (lunchtijd) wordt traditioneel met familie thuis doorgebracht, pratend en onderwijl genietend van een goede pasta met ragù. Weekendmaaltijden zijn een feest en iedere maand kent zijn eigen dolce: van zomerse 'macedonia' tot 'pan con santi' in de herfst, er is altijd een gerecht om je in onder te dompelen. Tegen een achtergrond van glooiende heuvels neemt 'Toscane' je mee op een culinaire reis door het diverse landschap, waarbij je tradities en kooktechnieken leert kennen die deze regio zo kenmerkend maakt.

Wil je het boek lezen?Toscane in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giancarlo Caldesi. Lezen Toscane Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN