Organische chemie

Organische chemie - Karel Bruggemans | Tiliboo-afrobeat.com

...che chemie of koolstofchemie is de tak van de scheikunde die zich bezighoudt met organische verbindingen; dat wil zeggen chemische verbindingen die koolstof- en waterstof-atomen bevatten ... Sectie Organische Chemie - SOC ... .De term organisch stamt uit de tijd (voor 1828) dat deze moleculen alleen uit levende wezens (organismen) bekend waren. Anorganische scheikunde is de tak van de scheikunde die zich bezighoudt met anorganische chemische verbindingen; dat wil zeggen met verbindingen die normaal gesproken geen koolstofatomen bevatten, zoals mineralen, zouten, en metalen, maar ook water.Verbindingen mét koolstof kunnen ook anorganisch zijn, zoals kooldioxide.De scheiding tussen organisch en anorganisch is niet altijd volledig ... Het boek Organische chemie voor het be ... Anorganische chemie - Wikipedia ... .Verbindingen mét koolstof kunnen ook anorganisch zijn, zoals kooldioxide.De scheiding tussen organisch en anorganisch is niet altijd volledig ... Het boek Organische chemie voor het ber...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel Bruggemans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Organische chemie.pdf

OMSCHRIJVING

Hét referentiewerk organische chemie voor alle leerlingen én leerkrachten aso derde graad en bachelors chemie! De belangrijkste troeven van dit basiswerk zijn de erg volledige inhoud, het studentvriendelijke opzet en de aantrekkelijke presentatie.

Wil je het boek lezen?Organische chemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Bruggemans. Lezen Organische chemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN