Nynke

Nynke - Leendert van Wezel | Tiliboo-afrobeat.com

...llen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... Nieuws - GGZ Noord ... . Salon Nynke wil zich onderscheiden door een vriendelijke en persoonlijke benadering en een perfecte behandeling afgestemd op uw persoonlijke wensen in een sfeervolle salon waar een ieder zich op zijn/haar gemak voelt. De prijsstelling van de behandelingen en producten is zeer scherp, ... Nynke Edelsmid wordt sinds 1998 door Nynke gerund. Er zijn bij Nynke Edelsmid een tweetal edelsmeden werkzaam in het eigen atelier. ... Nynke Edelsmid ... . Er zijn bij Nynke Edelsmid een tweetal edelsmeden werkzaam in het eigen atelier. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van gevarieerde sieraden- en horlogemerken. We hopen dat uw bezoek aan onze website de eerste aanzet zal zijn tot een bezoek aan onze mooie en gezellige juwelierswinkel. Nynke van Hichtum, het pseudoniem van kinderboekenschrijfster Sjoukj...

INFORMATIE

AUTEUR
Leendert van Wezel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nynke.pdf

OMSCHRIJVING

Een moedige vrouw raakt verstrikt in de netten van een bijgelovige volksgemeenschap.In het jaar 1585 startte de baljuw van het stadje Goedereede een proces tegen Nynke Dimmensdr. Haar werd hekserij en heulen met de duivel ten laste gelegd. Stadsgenoten getuigden tegen deze vermeende heks, deskundigen werden geraadpleegd, en in december 1585 velde de baljuw het vonnis.Nynke werd al jaren met argusogen gevolgd door haar stadsgenoten. Al vaker en eerder hadden ze haar uitgemaakt voor heks. Maar wat maakte dat het ook werkelijk tot een vonnis kwam?Wat voor dreiging ging er uit van die eenzame weduwe?Nynke is een beklemmend verhaal van een middeleeuwse vrouw die langzaam maar zeker verstrikt raakt in een web van verdenking, jaloezie en kwaadsprekerij, gezien door de ogen van haar broer. Een volksgericht? Of was er toch meer aan de hand?

Wil je het boek lezen?Nynke in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leendert van Wezel. Lezen Nynke Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN