Het farmhouse cookbook

Het farmhouse cookbook - Sarah Mayor | Tiliboo-afrobeat.com

...t Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten ... Boek: Het farmhouse cookbook - Geschreven door Sarah Mayor ... . Maar deze boerderij is veel meer dan dat: ... Het Farmhouse Cookbook 'Het Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten. Het Farmhouse Cookbook neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproduc ... Het Farmhouse Cookbook - Chicklit.nl ... . Het Farmhouse Cookbook neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten. Maar deze boerderij is veel meer Het Farmhouse Cookbook neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Mayor
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Het farmhouse cookbook.pdf

OMSCHRIJVING

'Een schitterend familiekookboek vol met heerlijke recepten!' - Jamie Oliver'Prachtig boek: een schitterend kijkje achter de schermen van de mensen die dagelijks bezig zijn met het produceren van producten waar we graag mee koken. En dan hun recepten: mooie, eerlijke, ambachtelijke gerechten vol seizoensproducten die een feest zijn om te bereiden. Waar je volop van geniet in lente, zomer, herfst en winter.' - delicious.Must have voor liefhebbers van de landelijke, eerlijke keuken!'Het Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten. Maar deze boerderij is veel meer dan dat: het staat symbool voor een eerlijke en biologische manier van het land bewerken, groenten en fruit verbouwen en veehouden. En dat dit verrukkelijke gerechten oplevert, bewijst dit kookboek: met meer dan 100 heerlijke en praktische recepten is dit kookboek een absolute must voor liefhebbers van de eerlijke, landelijke keuken.Van soep en paté tot ovenschotels, gebraden vlees, salades en hartige taarten, en van desserts tot brood, jam en chutneys: producten van de boerderij en het omliggende platteland worden op een vindingrijke manier gecombineerd in zalige, hartverwarmende seizoensgerechten voor het hele gezin.

Wil je het boek lezen?Het farmhouse cookbook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Mayor. Lezen Het farmhouse cookbook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN