Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap

Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap - Wim ter Horst | Tiliboo-afrobeat.com

...lijke pedagogiek als handelingswetenschap 1e druk is een boek van Wim ter Horst uitgegeven bij Kok ... Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap / druk 1 ... ... . ISBN 9789043514989 In dit boek maakt Ter Horst zich sterk voor het wetenschappelijk bedrijven van christelijke pedagogiek. Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap W.A. van der Jagt 'We kunnen niet christelijk opvoeden zonder Liefde, want daaraan hangt de ganse wet en de profeten.' Zo'n zin is typerend voor de pedagoog Wim ter Horst. Om drie redenen. Love is in the air In de eerste plaats is hij echt een 'pedagoog van de liefde' ... Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap - Wim ter ... ... . Om drie redenen. Love is in the air In de eerste plaats is hij echt een 'pedagoog van de liefde'. 'Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap, een paradigma' door Wim ter Horst - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende da...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim ter Horst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek maakt Ter Horst zich sterk voor het wetenschappelijk bedrijven van christelijke pedagogiek. De vragen wat, hoe en waartoe uit de wetenschapsleer worden voor de christelijke pedagogiek beantwoord met het aanreiken van een zogenaamd paradigma. Een samenhangend waarnemings-, denk- en handelingskader, inclusief afspraken en aannames of postulaten, waarmee in een tak van wetenschap wordt geprobeerd problemen op te lossen.Dat een christelijke pedagogiek mogelijk en noodzakelijk is en een handelingswetenschap wordt genoemd, is al een voorbeeld van zulke postulaten.Als handelingswetenschap behoort de pedagogiek om te beginnen in te gaan op vragen uit de opvoedingssituatie. Als er dan geen bruikbare antwoorden voorhanden zijn, moet er serieus naar worden gezocht. Soms is daar ingewikkeld onderzoek voor nodig. Anders gezegd: dan moet er wetenschap worden bedreven.

Wil je het boek lezen?Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim ter Horst. Lezen Christelijke pedagogiek als handelingswetenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN