Vestingstad Zutphen

Vestingstad Zutphen - Michel Groothedde | Tiliboo-afrobeat.com

...stingstad kende veel onderhoud. Uit een aanbestedingsbestek voor onderhoud aan de vestingwerken dat in een archief bewaard is gebleven blijkt dat men daarbij zeer nauwkeurig te werk ging ... Een onvergetelijke ervaring in Zutphen beleven? Boek nu ... ... . Deze taak werd uitbesteed aan een aannemer.Iedere stad had uiteraard haar eigen bestek en reglement tot onderhoud aan haar verdedigingswerken.Elk onderdeel van de aanwezige fortificaties werd daarbij ... De historische beeldatlas Vestingstad Zutphen is in deze tweede, herziene en uitgebreide druk door gemeentelijk archeoloog en Michel Groothedde en gemeentelijk bouwhistoricus Jeroen Krijnen geactualiseerd op basis van de jongeste inzichten uit archeologisch, bouwhistorisch en historisch onderzoek. Vestingstad Zutphen in Zutphen (Gelderland Nederland) | De historie van Zutphen gaat terug ... Als Vestingstad - kijkopzutphen.nl ... . Vestingstad Zutphen in Zutphen (Gelderland Nederland) | De historie van Zutphen gaat terug...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Groothedde
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vestingstad Zutphen.pdf

OMSCHRIJVING

De historische beeldatlas Vestingstad Zutphen is in deze tweede, herziene en uitgebreide druk door gemeentelijk archeoloog en Michel Groothedde en gemeentelijk bouwhistoricus Jeroen Krijnen geactualiseerd op basis van de jongeste inzichten uit archeologisch, bouwhistorisch en historisch onderzoek. Veertien plattegronden, waarop in evenzoveel fasen de ontwikkeling van de vestingwerken van Zutphen is afgebeeld, vormen de ruggengraat van het verhaal. Met een weelde aan foto's, schetsen en plattegronden leiden de auteurs de lezer op een verantwoorde, zeer toegankelijke wijze langs de sporen van een rijk en bewogen verleden.

Wil je het boek lezen?Vestingstad Zutphen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Groothedde. Lezen Vestingstad Zutphen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN