Vertrouwde en vreemde dingen

Vertrouwde en vreemde dingen - Teju Cole | Tiliboo-afrobeat.com

...wde en vreemde dingen is een schoolvoorbeeld van global writing ... De Bezige Bij - Bestellen - Vertrouwde en vreemde dingen ... . Met sprekend gemak onderneemt Cole sierlijke hinkstapsprongen van politiek naar kunstgeschiedenis en van literatuur naar fotografie, om vervolgens uitstapjes langs filsofie, film en politiek te maken, Cole is een breedspectrumschrijver die bijna achteloos Westerse en Afrikaanse culturele invloeden integreert.' kunst, mensen en historische momenten, met onderwerpen als Virginia Woolf, Shakespeare, W.G. Sebald, Instagram, Barack Obama en Boko Haram. De verhalen ... bol.com | Vertrouwde en vreemde dingen, Teju Cole ... ... .G. Sebald, Instagram, Barack Obama en Boko Haram. De verhalen in Vertrouwde en vreemde dingen zijn overtuigend en erudiet en bieden de lezer de kans om deel uit te maken van Teju Cole's universum en zijn haast grenzeloze enthousiasme en interesse Teju Cole haalt dit technisch mankement aan in een van de stukken in zijn dikke essaybundel Vertrouwde en vreemde dingen. Maar vervolgens...

INFORMATIE

AUTEUR
Teju Cole
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vertrouwde en vreemde dingen.pdf

OMSCHRIJVING

Met deze verzameling van meer dan vijftig essays over politiek, fotografie, reizen, geschiedenis en literatuur, maakt Teju Cole eens te meer duidelijk tot de krachtigste en origineelste stemmen van vandaag te horen. Pagina na pagina ontdekt hij nieuwe manieren om te schrijven over kunst, mensen en historische momenten, met onderwerpen als Virginia Woolf, Shakespeare, W.G. Sebald, Instagram, Barack Obama en Boko Haram. De verhalen in Vertrouwde en vreemde dingen zijn overtuigend en erudiet en bieden de lezer de kans om deel uit te maken van Teju Cole's universum en zijn haast grenzeloze enthousiasme en interesse voor de meest uiteenlopende onderwerpen.

Wil je het boek lezen?Vertrouwde en vreemde dingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teju Cole. Lezen Vertrouwde en vreemde dingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN