Processuele rechtspraak van de raad van arbitrage voor de bouw

Processuele rechtspraak van de raad van arbitrage voor de bouw - none | Tiliboo-afrobeat.com

...an Arbitrage voor de Bouw (RvA) ... Daarmee heeft het scheidsgerecht een grote kennisvoorsprong op de burgerlijke rechter en wordt efficiënte arbitrale rechtspraak van hoge kwaliteit geleverd ... Burgerlijk procesrecht (arbitrage) - Instituut voor ... ... . ... Met ingang van 2 januari 2013 wikkelt de Raad van Arbitrage ook RVOI-geschillen af. De Raad van Arbitrage voor de Bouw dankt zijn bekendheid aan zijn bouwrechtelijk inhoudelijke jurisprudentie. Die jurisprudentie komt tot stand op basis van procesrechtelijke regels, zoals die te vinden zijn in onder meer de wet en het Arbitragereglement van de Raad. De Raad van Arbitrage voor de Bouw dankt zijn bekendheid aan zijn bouwrechtelijk inhoudelijke jurisprudentie. Die jurisprudentie komt tot stand op basis van procesrechtelijke regels, zoals d ... PDF Inhoudsopgave - Managementboek.nl ... . De Raad van Arbitrage voor de Bouw dankt zijn bekendheid aan zijn bouwrechtelijk inhoudelijke jurisprudentie. Die jurisprudentie komt tot stand op basis van procesrechtelijke regels, zoals die te vinden zijn in onder meer de wet en het Arbitragereglement van de Raad. 'Processuele rechtspraak van de Raad van Arbitrage voor de Bouw' door Leendert van den Berg,...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Processuele rechtspraak van de raad van arbitrage voor de bouw.pdf

OMSCHRIJVING

De Raad van Arbitrage voor de Bouw dankt zijn bekendheid aan zijn bouwrechtelijk inhoudelijke jurisprudentie. Die jurisprudentie komt tot stand op basis van procesrechtelijke regels, zoals die te vinden zijn in onder meer de wet en het Arbitragereglement van de Raad. In deze publicatie zijn relevante overwegingen van ­processuele aard uit de jurisprudentie van de Raad opgenomen. Hoe gaan arbiters van de Raad om met bewijs, wat zijn de gevolgen van een akte niet-dienen, hoe zit het met eisvermeerderingen, nieuwe producties vooraf aan de zitting, de parkeerrol, kostenveroordeling, kosten van deskundigen, provisionele vorderingen en het grievenstelsel in hoger beroep? Op dit soort vragen is in deze uitgave een antwoord te vinden. Tot slot zijn de bij de Raad toepasselijke (huis)regels van procesrecht opgenomen.Deze uitgave is bedoeld voor diegenen die regelmatig procederen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.RedactieLeendert C. van den Berg (Severijn Hulshof advocaten)Jacob M. Henriquez (HabrakenRutten)Marianne W. Kemmerling (Raad van Arbitrage voor de Bouw)Leonie Mundt (Staal advocaten)Frank Ronner (ProRail)Sjoerd J.H. Rutten (HabrakenRutten)EindredactieJacob M. Henriquez, Frank Ronner, Sjoerd J.H. RuttenMet dank aanMelanie D. Kosterink (Staal Advocaten)Caroline F. van Spanje - van KlaverenBarbara J. Broekema-Engelen (Raad van Arbitrage voor de Bouw)Monique Niesen (Raad van Arbitrage voor de Bouw)

Wil je het boek lezen?Processuele rechtspraak van de raad van arbitrage voor de bouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Processuele rechtspraak van de raad van arbitrage voor de bouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN