Paradoxen van modernisering

Paradoxen van modernisering - Henk van der Loo | Tiliboo-afrobeat.com

...n van modernisering 3e druk is een boek van Henk van der Loo uitgegeven bij Coutinho ... Dewey in Europa. Paradoxen van modernisering in de ... ... . ISBN 9789062830770 Moderniseringsprocessen zijn van doorslaggevende betekenis geweest voor de huidige samenleving. Onze manier van denken, handelen en voelen staat in het teken van de modernisering. PARADOXEN VAN MODERNISERING (Paperback). PARADOXEN VAN MODERNISERING is een boek van Hans van der Loo. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bes ... Scheltema | Paradoxen van modernisering, Henk van der Loo ... . Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Op deze pagina vind je samenvatting...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk van der Loo
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Paradoxen van modernisering.pdf

OMSCHRIJVING

Paradoxen van modernisering 3e druk is een boek van Henk van der Loo uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062830770 Moderniseringsprocessen zijn van doorslaggevende betekenis geweest voor de huidige samenleving. Onze manier van denken, handelen en voelen staat in het teken van de modernisering. Het is don ook niet verwonderlijk dat binnen de sociale wetenschappen vanouds veel aandacht is besteed aan de analyse van moderniseringsprocessen. In dit boek wordt een poging ondernomen om een balans op te maken van ruim anderhalve eeuw sociaal-wetenschappelijk denken over modernisering. Dit gebeurt aan de hand van een algemeen handelingsschema, waarin modernisering vanuit vier verschillende invalshoeken wordt belicht. Het algemene handelingsschema dient niet alleen ter bevordering van de systematiek, maar maakt tevens duidelijk dat moderniseringsprocessen paradoxaal van karakter zijn. Tegenstrijdige theoretische uitspraken over mens en samenleving, zo wordt in dit boek betoogd, zijn veelal terug te voeren op het onvoldoende onderkennen van de paradoxale aard van de modernisering.

Wil je het boek lezen?Paradoxen van modernisering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk van der Loo. Lezen Paradoxen van modernisering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN