Over het schoolhek heen

Over het schoolhek heen - Angèle van der Star | Tiliboo-afrobeat.com

...t schoolhek heen 19. Startende leraren in het po en vo 20 ... Bureau ISBN - José van Loo ... . Leidinggeven aan onderwijsinnovatie met ICT 21. Beter leren door groepsdynamiek (verwacht) Word abonnee! U kunt ook abonnee worden van de serie Leiderschap in de onderwijspraktijk en profiteren van de vele voordelen! Over het schoolhek heen 1e druk is een boek van Angèle van der Star uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525277 De wens en de noodzaak om interdisciplinair samenwerken te versterken wordt onder andere ingegeven door maatschappelijke trends. Denk aan teruglopende leerlingaantallen, passend onderw ... bol.com | Over het schoolhek heen | 9789492525277 | Angèle ... ... . Denk aan teruglopende leerlingaantallen, passend onderwijs en veranderingen in de Jeugdwet. Letterlijk over het schoolhek heen kijken dus en je openstellen voor wat anderen jou kunnen leren en wat zij van jou opsteken, ook buiten de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Angèle van der Star
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Over het schoolhek heen.pdf

OMSCHRIJVING

Over het schoolhek heen 1e druk is een boek van Angèle van der Star uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525277 De wens en de noodzaak om interdisciplinair samenwerken te versterken wordt onder andere ingegeven door maatschappelijke trends. Denk aan teruglopende leerlingaantallen, passend onderwijs en veranderingen in de Jeugdwet. Interdisciplinair samenwerken biedt strategische kansen en kan zorgen voor kwaliteitsverhoging.In dit boek wordt uitgelegd wat wordt verstaan onder interdisciplinair samenwerken, wie als partners (kunnen) worden gezien en wat succesfactoren en knelpunten zijn.De auteurs hanteren de volgende uitgangspunten:*whole child approach. Het kind met al zijn talenten staat centraal;*Rijnlandse benadering: waarbij het primaire proces wordt georganiseerd vanuit de menselijke maat.*Vanuit een professionele samenwerking zijn alle partners het best in staat kinderen optimale groei- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Tot slot wordt gekeken naar de competenties die nodig zijn, zoals flexibiliteit, goed kunnen communiceren en een onderzoekende houding. Leidinggevenden kunnen in dit boek ook inspiratie opdoen in de praktijkverhalen van geïnterviewde professionals uit verschillende disciplines.

Wil je het boek lezen?Over het schoolhek heen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angèle van der Star. Lezen Over het schoolhek heen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN