Inspiratie en inzet in organisaties

Inspiratie en inzet in organisaties - Daniel Ofman | Tiliboo-afrobeat.com

...tie en inzet zijn niet te koop, maar worden verkregen als wat je doet inhoudelijk klopt, je houding klopt en de verhoudingen kloppen ... Inspiratie en inzet in organisaties, Daniel Ofman - Ebook ... ... . Klopt één onderdeel niet, dan eindig je als organisatie of als mens uiteindelijk met niets. 'Inspiratie en inzet in organisaties' is voor leidinggevenden en medewerkers, een wake-up call en een ... Inspiratie en inzet in organisaties maakt een einde aan de hardnekkige mythe dat alles maakbaar is. Verandering in een organisatie vergt een integrale aanpak waarin altijd zowel naar de inhoud, de houding als de verhouding wordt g ... bol.com | Inspiratie en inzet in organisaties (ebook ... ... . Verandering in een organisatie vergt een integrale aanpak waarin altijd zowel naar de inhoud, de houding als de verhouding wordt gekeken. Een onmisbaar boek voor werknemers én werkgevers als harder werken niet meer werkt. Inspiratie en Inzet in Organisaties is voor leidinggevenden en medewerkers, een wake-up call en een richtingwijzer. Ofman: `Eigen...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Ofman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inspiratie en inzet in organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Inspiratie en inzet in organisaties 1e druk is een boek van Daniel Ofman uitgegeven bij Servire. ISBN 9789021556611 Inspiratie en inzet in organisaties is de langverwachte opvolger van Daniël Ofmans managementklassieker Bezieling en kwaliteit in organisaties. In zijn nieuwste werk legt Daniël Ofman zijn gehele theorie bloot, gebaseerd op de beroemde kernkwadranten.Inspiratie en inzet in organisaties maakt een einde aan de hardnekkige mythe dat alles maakbaar is. Verandering in een organisatie vergt een integrale aanpak waarin altijd zowel naar de inhoud, de houding als de verhouding wordt gekeken. Een onmisbaar boek voor werknemers én werkgevers als harder werken niet meer werkt.

Wil je het boek lezen?Inspiratie en inzet in organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Ofman. Lezen Inspiratie en inzet in organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN