IK BEN JOUW KARMA!

IK BEN JOUW KARMA! - Radjindre Ramdhani | Tiliboo-afrobeat.com

...JOUW KARMA! Radjindrekoemar Ramdhani • Boek • paperback ... Numerologie - Bereken hier jouw karma! ... . Samenvatting . Jay en Maltie hebben een relatie met elkaar, maar in het Suriname van 1975 is het hebben van een relatie voor het huwelijk een doodzonde! De familie-eer is in het geding. 'IK BEN JOUW KARMA!' door Radjindre Ramdhani - Onze prijs: €25,00 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen Gratis verzending. IK BEN JOUW KARMA! Door Radjindre Ramdhani. Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering Succe ... Karma ,zijn de dingen die gebeuren jouw karma? of is het ... ... . Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Jay en Maltie hebben een relatie met elkaar, maar in het Suriname van 1975 is het hebben van een relatie voor het huwelijk een ... Ik zag de karma healing workshop voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten. Na de karma healing voel ik me vrijer. Wat ik graag wou loslaten waren mijn t...

INFORMATIE

AUTEUR
Radjindre Ramdhani
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
IK BEN JOUW KARMA!.pdf

OMSCHRIJVING

Jay en Maltie hebben een relatie met elkaar, maar in het Suriname van 1975 is het hebben van een relatie voor het huwelijk een doodzonde! De familie-eer is in het geding. Dan vertrekt Jay met zijn ouders naar Nederland en Maltie blijft alleen achter. In 1998 ontmoeten de twee ex-geliefden elkaar weer in Nederland. Oude gevoelens ontwaken, een stormachtige relatie is het gevolg. Terwijl Jay en Maltie vechten voor hun toekomst, nadert het onheil met rasse schreden: wie heeft vier jaar geleden Jay's dochtertje vermoord? Waarom? Wie heeft een huurmoordenaar ingezet om de twee geliefden om te brengen? Een bloedstollende thriller, met een einde die u in verbijstering achterlaat!Radjindre Ramdhani werd als arme landbouwerzoon geboren in het district Saramacca, te Suriname en emigreerde in 1975 naar Nederland. Zijn eerste boek, Dagboek van een Surinaamse Treinconducteur werd direct een bestseller. Veertien andere boeken volgden. Naar aanleiding van zijn boek ZIELCONTACT werd hij in 1999 uitgeroepen tot Surinaams Man van het Jaar. Andere bekende boeken van hem zijn: de erotische thriller WEERZIEN, het waargebeurde MOTJO-Dagboek van een Hindoestaanse Escort en de Yorka Tori (Surinaamse Spookverhalen) reeks.

Wil je het boek lezen?IK BEN JOUW KARMA! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Radjindre Ramdhani. Lezen IK BEN JOUW KARMA! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN