Het Rotterdamse dakenboek

Het Rotterdamse dakenboek - Esther Wienese | Tiliboo-afrobeat.com

...erdamse Dakenboek, nieuw gebruik van dak en stad is een enthousiast, informatief en inspirerend boek over wat er allemaal al wordt gedaan met platte daken in Rotterdam en wat de ambities in de stad zijn ... Het Rotterdamse dakenboek - Esther Wienese - (ISBN ... ... . In het boek komen 20 visionairs aan het woord over de rol van het dak in de toekomstige stad. De Rotterdamse schrijver, spreker en gids Esther Wienese, verdiept zich sinds 2016 in de wereld van de Rotterdamse daken. Voor Het Rotterdamse Dakenboek sprak zij meer dan vijftig dakenexperts en dakeigenaren. De visionairs en daken liet zij prachtig fotograferen door de Rotterdamse fotografen Chris Bonis, Ossip van Duiv ... Het Rotterdamse dakenboek, Esther Wienese | Donner ... . Voor Het Rotterdamse Dakenboek sprak zij meer dan vijftig dakenexperts en dakeigenaren. De visionairs en daken liet zij prachtig fotograferen door de Rotterdamse fotografen Chris Bonis, Ossip van Duivenbode en Marieke Odekerken. Het Rotterdamse Dakenboek is een informatief en inspirerend boek over wat er allemaal al wordt gedaan met platte daken in Rotterdam en wat de ambities in de stad zijn. In het boek komen visionairs vanuit verschillende specialismen en aandachtsgebieden aan he...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Wienese
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Rotterdamse dakenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Rotterdam heeft de meeste platte daken van Nederland. Mede en gevolg van de wederopbouw na het bombardement op 14 mei 1940. 14,5 miljoen vierkante meter plat dak waarvan 1 km2 in het centrum ligt smachtend te wachten op invulling.Het Rotterdamse Dakenboek is een informatief en inspirerend boek over wat er allemaal al wordt gedaan met platte daken in Rotterdam en wat de ambities in de stad zijn. In het boek komen visionairs vanuit verschillende specialismen en aandachtsgebieden aan het woord over de rol van het dak in de toekomstige stad. Met ruim 30 voorbeelddaken laat het zien hoe Rotterdam nu al daken gebruikt voor wonen, werken en recreëren (rood), opvang van regenwater (blauw), natuur (groen) en energie (geel). Ook geeft het boek een doorkijkje naar toekomstige stadsontwikkelingen. Het boek wordt uitgegeven door NAI010 Publishers en in de derde week van november 2017 gelanceerd tijdens het Binnenstadsymposium met als thema Daken.

Wil je het boek lezen?Het Rotterdamse dakenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Wienese. Lezen Het Rotterdamse dakenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN