Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers

Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers - Peter Bosman | Tiliboo-afrobeat.com

... parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers 1e druk is een boek van P ... bol.com | HANDBOEK FREELANCEN, Van den Boomen Tijs ... ... .C. Bosman uitgegeven bij Publimix. ISBN 9789086710461 Parttime ondernemen is ondernemen met minder risico. Ruim eenderde van alle ondernemers start als parttimer. Dat is op zich niet verwonderlijk omdat parttime ondernemen veel voordelen ... Het Handboek Freelancen is een naslagwerk voor startende en ervaren freelancers en biedt antwoord ... Handboek eigen baas (2) 25,00. 5% studentenkorting ... ZZP Gids 2019 (0) 25,50. Tony de Bree; G ... Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in ... ... ... Handboek eigen baas (2) 25,00. 5% studentenkorting ... ZZP Gids 2019 (0) 25,50. Tony de Bree; Geld verdienen met jezelf (6) 15,00. Peter Bosman; Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Bosman
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers.pdf

OMSCHRIJVING

Parttime ondernemen is ondernemen met minder risico. Ruim eenderde van alle ondernemers start als parttimer. Dat is op zich niet verwonderlijk omdat parttime ondernemen veel voordelen biedt. Deze gids bevat alles voor de starters en ervaren ondernemers. Informatie en tips over financien, belasting, starten met een uitkering, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding, kortom alles wat met parttime ondernemen ZZP en freelancen te maken heeft. De gids is zeer compleet en staat boordevol checklists en ervaringen. Een onmisbare gids voor ondernemers en freelancers! Aan deze gids werkten tal van specialisten mee op het gebied van belastingzaken, juridische zaken, verkoop en financiering. De samensteller van deze gids is Peter Bosman, bedrijfsadviseur en parttime ondernemer. Deze gids is een must voor iedereen die van plan is om parttime of op termijn fulltime voor zichzelf te beginnen.

Wil je het boek lezen?Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Bosman. Lezen Handboek parttime ondernemen : gids voor zelfstandigen in deeltijd en freelancers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN