De twaalf Caesars

De twaalf Caesars - Matthew Dennison | Tiliboo-afrobeat.com

...waalf Caesars treedt Matthew Dennison in het spoor van de klassieker, en voegt daar vaart, moderne inzichten en bellettrie aan toe ... Boekwinkeltjes.nl - - De twaalf Caesars ... . In de vorm van portretten beschrijft hij de historie, de liefdes en de ondeugden van de eerste twaalf keizers van Rome. Julius Caesar (100-44 v.Chr.) Matthew Dennison schreef De twaalf Caesars in navolging van de beroemde Gaius Suetonius Tranquillus, die in het begin van de tweede eeuw de levens van "twaalf keizers' beschreef: van Julius Caesar tot en met Domitianus, oftewel van 100 voor tot 96 na Christus. €26,00. Matthew Dennison schreef De twaalf Caesars in navolging van de beroemde Gaius Suetonius Tranquillus, die in het begin ... De twaalf Caesars - | Geschiedeniswinkel ... . €26,00. Matthew Dennison schreef De twaalf Caesars in navolging van de beroemde Gaius Suetonius Tranquillus, die in het begin van de tweede eeuw de levens van 'twaalf keizers' beschreef: van Julius Caesar tot en met Domitianus, oftewel van 100 voor tot 96 na Christus. Matthew Dennison schreef De twaalf...

INFORMATIE

AUTEUR
Matthew Dennison
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De twaalf Caesars.pdf

OMSCHRIJVING

Matthew Dennison schreef De twaalf Caesars in navolging van de beroemde Gaius Suetonius Tranquillus, die in het begin van de tweede eeuw de levens van "twaalf keizers' beschreef: van Julius Caesar tot en met Domitianus, oftewel van 100 voor tot 96 na Christus. Zijn smakelijke anekdotes en pikante details maakten het boek in de middeleeuwen bijzonder populair. Dennison doet het nog eens dunnetjes over en verrijkt zijn hommage aan Suetonius' beroemde portretten - in het Nederlands telkens verschenen onder de titel Keizers van Rome - met andere bronnen uit die tijd en inzichten uit het heden.

Wil je het boek lezen?De twaalf Caesars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matthew Dennison. Lezen De twaalf Caesars Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN