Rijk worden met wiskunde?

Rijk worden met wiskunde? - Richard Elwes | Tiliboo-afrobeat.com

...rden met wiskunde? (Hardcover). Onder het oppervlak Kan wiskunde me een betere leugenaar maken? Kan ik een apocalyptische zombie-uitbraak ... Romeins onderwijs - Wikipedia ... ... Met wiskunde wordt het leven van alledag een stuk gemakkelijker, zo leert het boek Rijk worden met wiskunde.Met relatief simpele optimalisatietechnieken kun je als ware huis-tuin-en-keuken-econoom je opbrengsten al snel maximaliseren. Boek: rijk worden met wiskunde? Door. Ryan-13 december 2017. 0. Onder het oppervlak Kan wiskunde me een betere leugenaar maken? Kan ik een apocalyptische zombie-uitbraak ove ... Rijk worden met wiskunde? - Richard Elwes - (ISBN ... ... . Ryan-13 december 2017. 0. Onder het oppervlak Kan wiskunde me een betere leugenaar maken? Kan ik een apocalyptische zombie-uitbraak overleven? Zullen robots de wereld overheersen? Het antwoord op al deze vragen ligt verscholen in de wereld van getallen - of we het beseffen of niet. Boekrecensie bij "Rijk worden met wiskunde" De titel van dit boek lijkt vooral een lokkert...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Elwes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Rijk worden met wiskunde?.pdf

OMSCHRIJVING

Onder het oppervlak Kan wiskunde me een betere leugenaar maken? Kan ik een apocalyptische zombie-uitbraak overleven? Zullen robots de wereld overheersen? Het antwoord op al deze vragen ligt verscholen in de wereld van getallen - of we het beseffen of niet. Met beschrijvingen van 35 van de meest onverwachte dagelijkse toepassingen brengt dit boek de wiskunde buiten het klaslokaal en laat het zien dat het de 'verborgen draden' vormt die de wereld bespelen. Van het wiskundige model voor het verkrijgen van een fortuin tot hoe Einstein je helpt om de weg te vinden, van de formules voor elke foto die ooit is genomen tot de grondslagen voor je eigen DNA - Hoe word je rijk met wiskunde? verklaart hoe de vreemde wereld van de wiskunde veel vertrouwder is dan je in eerste instantie zou denken.

Wil je het boek lezen?Rijk worden met wiskunde? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Elwes. Lezen Rijk worden met wiskunde? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN