De laatste dichters

De laatste dichters - Christine Otten | Tiliboo-afrobeat.com

...tste Dichters van Urban Myth, is een opwindende theaterervaring ... De laatste dichters door Christine Otten (paperback ... ... . Over de kracht van kunst. Over het vinden van je ware identiteit via woord en muziek. Over De Laatste Dichters, drie mannen die zich eind jaren 60 in Amerika emanciperen via poëzie en muziek. Met hun woorden als wapen bestrijden ze een generaties-oud zelfbeeld van Afro ... De Laatste Dichters is een waargebeurd verhaal over de kracht van kunst.Over het vinden van je ware identiteit via woord en muziek (Pi ... De laatste dichters — Internationaal Theater Amsterdam ... .Over het vinden van je ware identiteit via woord en muziek (Pink Oculus). Met hun woorden als wapen bestreden de Last Poets ten tijde van de burgerrechtenbeweging in Amerika een generaties-oud negatief zelfbeeld van veel Afro-Amerikanen. In De laatste dichters volgt Christine Otten de levensloop van vier zwarte Amerikanen die in de jaren zeventig en tachtig furore maken onder de naam 'The Last Poets': Umar Bin Hassan, Felipe Luciano, D...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Otten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De laatste dichters.pdf

OMSCHRIJVING

Christine Otten gebruikt in De laatste dichters al haar zintuigen en brengt op sensuele en swingende wijze de levens van The Last Poets in beeld, een vergeten groep dichters die in de getto's van Akron, Ohio, Detroit en New York leven. Met beeldende pen beschrijft ze hun persoonlijke strijd, liefdes, bedwelmende seks en weet ze het funky rhythm van hun poëzie op indringende wijze over te brengen.

Wil je het boek lezen?De laatste dichters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Otten. Lezen De laatste dichters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN