De brief voor de koning

De brief voor de koning - Tonke Dragt | Tiliboo-afrobeat.com

...brief voor de koning ontving deze Griffel der Griffels ... Vind brief voor de koning in Boeken op Marktplaats ... . Een bijzondere vorm van erkenning was ook de uitgave in het Engels in 2013 door het nieuwe fonds Pushkins Children's Books, dat ernaar streeft om buitenlandse klassiekers onder de aandacht van Britse kinderen te brengen. De brief voor de koning is verschenen in 30 talen. Het is het eerste Nederlandstalige boek dat is verfilmd door Netflix. De brief voor de koning werd bekroond met de Prijs voor het Beste Kinderboek van het Jaar 1963, en met de Griffel der Griffels 1955-2004. In 1976 werd aan Tonke Dragt de Staatsprijs voor Jeu ... Vind de brief voor de koning in Cd's en Dvd's op Marktplaats ... . In 1976 werd aan Tonke Dragt de Staatsprijs voor Jeugdliteratuur toegekend. De brief voor de koning is een Nederlandse familiefilm.Deze film is geschreven door Maarten Lebens en Pieter Verhoeff en is geregisseerd door Pieter Verhoeff. De opnamen voor de film vonden plaats van november 2007 tot en met begin maart 2008 in Duitsland (Eisenach en Engels...

INFORMATIE

AUTEUR
Tonke Dragt
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
De brief voor de koning.pdf

OMSCHRIJVING

'Maar ze hebben niet gevonden wat ze zochten,' zei de stervende ridder. 'Ze wilden niet alleen mij vernietigen maar ook de brief... De brief voor Koning Unauwen, en hij is van groot belang.' Tiuri belooft de geheimzinninge brief te zullen bezorgen, en daarmee beginnen zijn avonturen. Al spoedig blijkt dat het een uiterst gevaarlijke opdracht is, waarbij Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem de brief willen ontroven.Deze klassiek geworden ridderroman werd bekroond met de prijs voor het beste jeugdboek van het jaar 1963. Het boek is vertaald in vele landen, en er zijn al meer dan honderduizend exemplaren van verkocht.

Wil je het boek lezen?De brief voor de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tonke Dragt. Lezen De brief voor de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN