Assertief op het werk

Assertief op het werk - Carola van Dijk | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Assertief op het werk. De titel van het boekje en de inhoud komen goed met elkaar overeen ... Assertiviteit - Wikipedia ... . Doch, de tekst is erg oppervlakkig beschreven met kinderlijke simpelheid. Ik had met meer diepgaande psychologie verwacht. Gezien de inhoud en de dikte van het boekje vind ik de prijs van bijna 20 euri's veel te hoog! 3 oefeningen om je assertiviteit op het werk te versterken. De assertiviteitsoefeningen maken onderdeel uit van het assertiviteitsspel van Nicolien Bot. In dit spel ga je 30 dagen aan de slag met concrete oefeningen en tips om je assertiveit op he ... Assertief op het werk door Carola van Dijk, Hans Elbers ... ... . In dit spel ga je 30 dagen aan de slag met concrete oefeningen en tips om je assertiveit op het werk te vergroten. Hoewel assertief gedrag meestal een positief resultaat zal opleveren, kan het zijn dat sommige mensen negatief reageren op assertief gedrag. Als je assertief gedrag wilt uit proberen, bedenk dan dat mensen om je heen eraan gewend zijn dat je je op een bepaalde manier gedraagt, zij kunnen dus raar opkijken wanneer jij je communicatiestij...

INFORMATIE

AUTEUR
Carola van Dijk
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Assertief op het werk.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een vergadering niets durven zeggen ... Werk accepteren waar u eigenlijk geen tijd voor hebt... Met een grote boog om conflictsituaties heenlopen ... Recepties uit de weg gaan omdat u bang bent dat u niemand vindt om mee te praten ... Dit soort subassertief gedrag kan het u in werksituaties knap lastig maken.Veel mensen hebben het afgeleerd om voor zichzelf op te komen. Zij vinden het te moeilijk anderen te laten weten wat zij denken, voelen en willen. Zij zijn te bang anderen te kwetsen. Maar tegelijkertijd doen zij zichzelf onnodig tekort. Want als u zich assertief gedraagt, laat u uw gedachten, wensen en gevoelens zien op een manier die de relatie met anderen niet in gevaar brengt.Het is echter niet gemakkelijk om u assertief te gedragen als u dat niet gewend bent. U moet allerlei spannings- en vermijdingsdrempels over waar u tot voor kort veilig achter bleef staan.Maar wanneer u eenmaal de eerste stappen hebt genomen, wordt het steeds gemakkelijker om assertief te zijn. De voordelen zijn duidelijk: u beweegt zich vrijer en u kunt meer richting geven aan uw leven. Dit boek helpt u met het nemen van die eerste drempels.

Wil je het boek lezen?Assertief op het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carola van Dijk. Lezen Assertief op het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN