Aostadal

Aostadal - F.R. Scheck | Tiliboo-afrobeat.com

...stadal of de Aosta Vallei, in het Italiaans de Valle d'Aosta, is het kleinste gewest van Italië ... Campings in Aostadal | Italië | CampingCard ACSI ... . Het gebied heeft een oppervlakte van 3.262 vierkante kilometer (dat is ongeveer zo groot als de provincie Friesland) en er wonen amper 130.000 mensen, van wie er zo'n 35.000 in de hoofdstad Aosta wonen. De Aosta-vallei, in het Italiaans Valle d'Aosta (of Val d'Aosta), in het Frans Vallée d'Aoste, in het Valdostaans-Arpitaans Vâl d'Aoûta, is een bergachtige regio en provincie in het uiterste noordwesten van Italië.De oudst bekende naam van de streek, in het Latijn, is Vallis Augustana.Het grenst in het weste ... Valle d'Aosta: een waar wandelparadijs | Bergwijzer ... .De oudst bekende naam van de streek, in het Latijn, is Vallis Augustana.Het grenst in het westen aan Frankrijk, in het noorden aan Zwitserland (Valais/Wallis) en in het zu...

INFORMATIE

AUTEUR
F.R. Scheck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aostadal.pdf

OMSCHRIJVING

Deze gids bevat 35 wandelingen variërend in duur van twee uur tot een hele dag. De zwaarte varieert van licht tot pittig. Uniek aan deze gids is dat er een wandelschema in is opgenomen met hoogteprofiel. De hoogteprofielen geven in één oogopslag een indruk van het karakter van de route: hoogteverschillen, de duur van de wandeling, horeca langs de route. Bovendien is er bij elke route een blokje praktische informatie opgenomen: lengte, duur, zwaarte (licht/middelzwaar/pittig), karakter, horeca en verbindingen (auto en openbaar vervoer). De gedetailleerde en overzichtelijke kaarten zijn speciaal voor deze serie gemaakt. De tekst en de kaarten sluiten naadloos op elkaar aan.

Wil je het boek lezen?Aostadal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.R. Scheck. Lezen Aostadal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN