Weldadigheden van een Verbondsgod

Weldadigheden van een Verbondsgod - Warburton, J. | Tiliboo-afrobeat.com

...gheden van een Verbondsgod. John Warburton ... WARBURTON, John - Weldadigheden van een Verbonds-God ... ... . John Warburton werd in 1776 geboren te Stand in de omgeving van Manchester. Hij werd in 1809 leraar te Rochdale. In 1815 nam hij het beroep aan naar Trowbridge. Die gemeente heeft hij 42 jaar, tot zijn overlijden in 1857, gediend. Weldadigheden van een Verbondsgod. John Warburton werd in 1776 geboren te Stand in de omgeving van Manchester. Hij werd in 1809 leraar te Rochdale. In... WELDADIGHEDEN VAN EEN VERBONDSGOD E ... weldadigheden-van-een-verbondsgod-john-warburtonpdf ... . In... WELDADIGHEDEN VAN EEN VERBONDSGOD Een beschrijving van des Heeren handelingen in voorzienigheid en genade, met JOHN WARBURTON Dienaar des Evangeliums te Trowbridge Naar de oorspronkelijke uitgave van W. Baay te Tholen, 1729....

INFORMATIE

AUTEUR
Warburton, J.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Weldadigheden van een Verbondsgod.pdf

OMSCHRIJVING

John Warburton werd in 1776 geboren te Stand in de omgeving van Manchester. Hij werd in 1809 leraar te Rochdale. In 1815 nam hij het beroep aan naar Trowbridge. Die gemeente heeft hij 42 jaar, tot zijn overlijden in 1857, gediend.Zijn levensbeschrijving is te vinden in dit boek. De bekende J.C. Philpot noemt het één der schoonste geschriften, die hij ooit las.

Wil je het boek lezen?Weldadigheden van een Verbondsgod in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Warburton, J.. Lezen Weldadigheden van een Verbondsgod Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN