Sterren, Mensen, Kruiden

Sterren, Mensen, Kruiden - Mellie Uyldert | Tiliboo-afrobeat.com

...ren mensen kruiden zijn vanuit de astrologie zowel de kruiden als de bij de planeten behorende ziekten of symptomen ingedeeld ... Geneeskrachtige planten en bloemen overzicht | Van Aloë ... ... . Het geeft op eenvoudige wijze inzicht in de kosmische ordening en in het praktische gebruik van inheemse geneeskruiden. Sterren, mensen, kruiden (Paperback). "Mellifica[1] (Mellie) Uyldert (Blaricum, 31 mei 1908 - Bilthoven, 10 mei 2009) was een Nederlands astrologe en alternatief genezeres. Een geneeskrachtig kruid groeit vrijwel altijd in de buurt van iemand die juist dit kruid nodig heeft; tuinbezitters zouden ... Sterren Mensen Kruiden | Eigen wijzer ... . Een geneeskrachtig kruid groeit vrijwel altijd in de buurt van iemand die juist dit kruid nodig heeft; tuinbezitters zouden er daarom goed aan doen een deel van hun tuin over te laten aan de kosmische orde waardoor het geneeskrachtige kruid binnen handbereik aanwezig is en gebruikt kan worden als een kwaal zich voordoet.Sterren mensen kruiden is voorzien van uitgebreide reg...

INFORMATIE

AUTEUR
Mellie Uyldert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sterren, Mensen, Kruiden.pdf

OMSCHRIJVING

In Sterren mensen kruiden zijn vanuit de astrologie zowel de kruiden als de bij de planeten behorende ziekten of symptomen ingedeeld. Het geeft op eenvoudige wijze inzicht in de kosmische ordening en in het praktische gebruik van inheemse geneeskruiden. Elk schepsel is onderhevig aan trillingen die door de sterren worden uitgezonden en ieder type heeft een bijzondere gevoeligheid voor bepaalde planeten; zo zullen bijvoorbeeld Venus- of Mars-typen onder ons gevoeliger zijn voor plaatsen en kruiden die ook onder deze planeten vallen. Een geneeskrachtig kruid groeit vrijwel altijd in de buurt van iemand die juist dit kruid nodig heeft; tuinbezitters zouden er daarom goed aan doen een deel van hun tuin over te laten aan de kosmische orde waardoor het geneeskrachtige kruid binnen handbereik aanwezig is en gebruikt kan worden als een kwaal zich voordoet.Sterren mensen kruiden is voorzien van uitgebreide registers wat het gebruik van dit boek overzichtelijk en eenvoudig maakt.

Wil je het boek lezen?Sterren, Mensen, Kruiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mellie Uyldert. Lezen Sterren, Mensen, Kruiden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN