Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie

Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie - Pierjarsi | Tiliboo-afrobeat.com

... piekervaring gehad? Of misschien wel meer dan een? En wat zijn het eigenlijk? In dit tweede boek van Pierjasi staan meditaties en ervaringen voor het bewust worden, verkennen en versterken van piek- en verlichtingservaringen ... Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie ... . De kern van het boek wordt gevormd door de resultaten van een project 'Piekervaringen en Kundalini-energie' van enkele jaren geleden. Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie (Paperback). Verlichting wordt vaak gezien als het ultieme doel op het spirituele pad,... Er is geen ander boek dat ik zo graag onder de kerstboom zou vinden als 'Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie'. Veel om te leze ... Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie ... ... . Verlichting wordt vaak gezien als het ultieme doel op het spirituele pad,... Er is geen ander boek dat ik zo graag onder de kerstboom zou vinden als 'Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie'. Veel om te lezen (590 bladzijden), maar vooral ook veel om te doen in de vorm van meditaties en visualisatieoefeningen. * Piek- e...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierjarsi
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie.pdf

OMSCHRIJVING

Verlichting wordt vaak gezien als het ultieme doel op het spirituele pad, verlichting als het worden met de bron van alles... De wegen er naar toe zijn velen. Het werken met koendalinie-energie neemt daarbij een bijzondere plaats in, omdat juist deze energie intiem verbonden is met het bereiken van verlichtingservaringen. Het combineren van het openen van het hartcentrum met het laten stromen van koendalinie-energie maakt dit boek tot een unieke ontwikkelingsweg. De oefeningen in dit boek zijn zo geschreven dat je zelf dingen kunt ervaren: in het ontwikkelen van je spiritualiteit, het meer bewust worden van jouw spirituele dimensies en het uitnodigen en beleven van piekervaringen. Piekervaringen zijn dan te zien als geschenken op de weg naar het bewust ervaren van je innerlijke bron.Van de auteur verscheen eerder 'Ontdekkingsreis Koendalinie-energie'. Enkele recensies:'Koendalinie-energie komt binnen ieders bereik door bepaalde meditaties. Het bewustwordingsproces dat op gang gebracht wordt, opent de deur naar inzichten en vaardigheden waar we voordien geen flauw vermoeden van hadden.' (De Ko rddanser)'Een ontdekkingsreis met Koendalinie-energie. Klinkt veelbelovend maar wat is dit precies? De opwekking van de koendalinie is de ene en enige weg om goddelijke wijsheid, bovenbewuste waarneming en verwezenlijking van de geest te bereiken. Het bereiken hiervan is helemaal niet simpel, maar is zeker niet onmogelijk. Pierjasi geeft in dit boek oefeningen om op een rustige meditatieve manier die koendalinie te activeren. De oefeningen zijn begrijpelijk en bieden de mogelijkheid om een stap verder te gaan op spirituele ontdekkingsreis. Voor iedereen die energie wil leren voelen en bovenbewuster wil waarnemen. (Paravisie)'Na het kopen van het boek 'Ontdekkingsreis Koendalinie-en de eerste oefeningen reeds een drietal weken. Ik ontsluit de k door middel van visualisatie-zoals voorgeschreven -het klepj openen. Ik neem duidelijk een tintelende energie waar, welke vult.'' (Panta)

Wil je het boek lezen?Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierjarsi. Lezen Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN