In de gouden buik van Boeddha

In de gouden buik van Boeddha - Ramsey Nasr | Tiliboo-afrobeat.com

...uden buik van Boeddha (Paperback). Ramsey Nasr trok voor het tv-programma Wildcard naar Myanmar, het vroegere Birma ... In de gouden buik van Boeddha : een reis door voormalig ... ... . Samen met een spoedarts,... Bestel In de gouden buik van Boeddha van Ramsey Nasr. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In de gouden buik van Boeddha Ramsey Nasr. Introductie. In de gouden buik van Boeddha Ramsey Nasr. Paperback 25,99. Paperback: 25,99. Ramsey Nasr trok voor het tv-programma Wildcard naar Myanmar, het vroegere Birma. Samen met een spoedarts, een chirurg en elf studenten geneeskunde kwam hij terecht in een... 'In de gouden buik v ... In de gouden buik van Boeddha - De Bezige Bij ... . Samen met een spoedarts, een chirurg en elf studenten geneeskunde kwam hij terecht in een... 'In de gouden buik van Boeddha, een reis door voormalig Birma' door Ramsey Nasr - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
Ramsey Nasr
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
In de gouden buik van Boeddha.pdf

OMSCHRIJVING

Ramsey Nasr trok voor het tv-programma Wildcard naar Myanmar, het vroegere Birma. Samen met een spoedarts, een chirurg en elf studenten geneeskunde kwam hij terecht in een land waar schijn bedriegt. Het was bij hoge uitzondering dat een westerse cameraploeg in de dictatoriale staat mocht filmen. Doel was medische hulp te bieden aan de Birmese bevolking. Ze bezochten gebieden waar westerlingen nooit komen en waar het ontbreekt aan de meest elementaire faciliteiten. Nasr werd geconfronteerd met de gevolgen van de cycloon Nargis, de resultaten van vijftig jaar verwaarlozing en ook met zijn eigen geweten. Het dagboek dat hij bijhield is een bewogen verslag van een reis vol verschrikkingen en schoonheid.De dvd van het televisieprogramma Wildcard Myanmar is te bestellen via "http://www.wildcardmyanmar.be" www.wildcardmyanmar.be;.

Wil je het boek lezen?In de gouden buik van Boeddha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ramsey Nasr. Lezen In de gouden buik van Boeddha Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN