Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya

Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya - Mohamed El-Fers | Tiliboo-afrobeat.com

...r tijdreizigers naar middeleeuws Konya (Paperback) ... konya - het complete tweedehands aanbod | VeilingStart.nl ... . Stel je voor je in de tijd kon reizen. Naar de tijd van mysticus Mevlana Rumi (1207-1272) en... Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya | Mohamed El-Fers. handboek voor bezoekers aan het tijdperk van Mevlana Rumi. Zet op mijn lijst . Stel je voor je in de tijd kon reizen. Naar de tijd van mysticus Mevlana Rumi (1207-1272) en de Turkse stad Iconium ... Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya ... Boek: Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya ... ... ... Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya. Mohamed El-Fers - Paperback / softback - 222 pagina's. Details Stel je voor je in de tijd kon reizen. Naar de tijd van mysticus Mevlana Rumi (1207-1272) en de Turkse stad Iconium (Konya). Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya | ISBN 9789402117714 direct en eenvoudig te bestellen b...

INFORMATIE

AUTEUR
Mohamed El-Fers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je voor je in de tijd kon reizen. Naar de tijd van mysticus Mevlana Rumi (1207-1272) en de Turkse stad Iconium (Konya).Hoewel de wetenschap tot op heden over geen enkel middel beschikt om de waarheid of betrouwbaarheid van tijdreizen vast te stellen, begint een andere tijdsbeleving zodra je de moderne transportmiddelen hebt verlaten. De weg vinden in Konya. Over deze stad en haar iconen zijn de nodige contemplatieve werken geschreven.Je kunt de geschiedenis van Konya en het soefisme uitvoerig bestuderen, maar na een poging tot lezen van zulke bundels haakt menig geïnteresseerde welwillend af.Mohamed El-Fers zet met deze gids het begrip geschiedenis op zijn kop. Geschiedenis is iets om te beleven. Als u ziet wat Mevlana Rumi en zijn vrienden zo n acht eeuwen geleden zagen en u eet wat zij toen aten, spreekt u naast kennis ook uw intuïtieve vermogen aan.U arriveert in Konya op het moment dat daar misschien wel de belangrijkste gebeurtenis in de geschiedenis van het Soefisme plaats had.Ik wens u een goede reis naar de dertiende eeuw en een veilige terugkeer in onze eigen tijd.Drs. Veyis Güngör, President van de Unie van Europese Democratische Turken.

Wil je het boek lezen?Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mohamed El-Fers. Lezen Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN