Wilde Jaren

Wilde Jaren - T. ter Bogt | Tiliboo-afrobeat.com

... jaren laat zien hoe de kunstenaar als jongeman in Parijs kennis maakte met de avant-garde kunst uit die periode ... wilde jaren - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) ... . Ongeveer 15 jaar lang experimenteert Sluijters met bijna alle nieuwe kunststromingen die hij in Parijs leerde kennen dat blijkt essentieel voor zijn kunstenaarschap. Je bent naar een pagina geleid die niet (meer) bestaat. Via de homepage of onze menu-items kan je het opnieuw proberen. Misschien ben je geïnteresseerd in de onderstaande onderwerpen. Wilde Jaren 1e druk is een boek van T. ter Bogt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789051898279 De laa ... Jan Sluijters | De wilde jaren • WBOOKS ... . Wilde Jaren 1e druk is een boek van T. ter Bogt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789051898279 De laatste jaren staan jeugdsubculturen in het centrum van de belangstelling. Deze belangstelling richt zich echter voornamelijik op spectaculiare en negatieve aspecten van jeugdculturen: ... WILDE JAREN: EEN EEU...

INFORMATIE

AUTEUR
T. ter Bogt
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wilde Jaren.pdf

OMSCHRIJVING

Wilde Jaren 1e druk is een boek van T. ter Bogt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789051898279 De laatste jaren staan jeugdsubculturen in het centrum van de belangstelling. Deze belangstelling richt zich echter voornamelijik op spectaculiare en negatieve aspecten van jeugdculturen: bovenmatig alcohol- en drugsgebruik, agressie en normloosheid. In dit boek staan geen problemen centruaal, maar wordt in het eerste deel een beschrijving gegeven van de motieven van jongeren om naar popmuziek te luisteren. Daarnaast bevat het een overzicht van verschillende muziekstijlen die sinds het midden van de jaren vijftig van de vorige eeuw populair zijn geweest onder jongeren. In het boek gaat het om stromingen in de popmuziek voor zover zij verbonden zijn met jeugdculturen. Een aantal invloedrijke theorieen over populaire cultuur wordt besproken. Verder worden de belangrijkste bands en meest essentiele albums, gerelateerd aan jeugdculturen, op een rij gezet. Het tweede deel van het boek begint met een beschrijving van ideeen en praktijken van groepen jongeren. De auteurs geven aan de hand van onderzoek een beeld van een aantal in het oog springende hedendaagse jeugdsubculturen in Nederland.

Wil je het boek lezen?Wilde Jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. ter Bogt. Lezen Wilde Jaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN