TORA: DE ONDERWIJZING VAN MOSJE

TORA: DE ONDERWIJZING VAN MOSJE - Buys/Storm | Tiliboo-afrobeat.com

...DE ONDERWIJZING VAN MOSJE (Hardcover). Dit boek bevat de Tora (Onderwijzing), het eerste deel van de joodse bijbel ofwel de eerste vijf boeken van ... bol.com | De Tora, Onbekend | 9789060678565 | Boeken ... ... Tora: de onderwijzing van Mosje | ISBN 9789021475417 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Titel: Tora, De onderwijzing van Mosje Ondertitel: Uit het Hebreeuws vertaald ... (640 pagina's, fraai gebonden, veel wit op de pagina's en van een fraaie kaft voorzien) bevat een vertaling van de Tora, die volgens de flaptekst niet op basis van godsdienstige, maar van taalkundige uitgangspunten tot stand is gekomen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, - Tora de onderwijzing van mosje / druk 1 Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken ... Maak zwaar je vader en je moeder - NRC ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, - Tora de onderwijzing van mosje / druk 1 Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiqu...

INFORMATIE

AUTEUR
Buys/Storm
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
TORA: DE ONDERWIJZING VAN MOSJE.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat de Tora (Onderwijzing), het eerste deel van de joodse bijbel ofwel de eerste vijf boeken van het Oude Testament, ook de Pentateuch of de 'Vijf boeken van Mozes' genoemd. Wij kennen die boeken in verschillende vertalingen, die in allerlei opzichten werden beïnvloed door de godsdienstige achtergrond van de vertaler en van degene die de opdracht tot vertaling gaf. In deze uitgave vindt u een weergave waarin zo veel mogelijk taalgegevens van de oorspronkelijke tekst behouden zijn. Dat levert een enigszins vreemd Nederlands op, waaraan je als lezer moet wennen. Voor iedereen die zich die moeite getroost, ontvouwt zich een tekst van een grote, haast bezwerende schoonheid. De oertekst een afwisselend lyrisch, statisch, episch en soms cryptisch gedicht is een magnum opus uit de wereldliteratuur, dat zijn plaats heeft naast Homerus' Odyssee en Ovidius' Metamorphosen.

Wil je het boek lezen?TORA: DE ONDERWIJZING VAN MOSJE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Buys/Storm. Lezen TORA: DE ONDERWIJZING VAN MOSJE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN