Het social media handboek voor coaches

Het social media handboek voor coaches - Fiona Stoop | Tiliboo-afrobeat.com

...ial media handboek voor coaches 1e druk is een boek van Fiona Stoop uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen ... Handboek Coaching: Nieuwe Editie - 4human ... . ISBN 9789024402762 Coaching draait om mensen: hun gedrag, hun omgeving, behoeften, wensen, vragen. Steeds vaker gebruiken ze social media en vaak de hele dag door. Online en offline gedrag zijn niet meer los van elkaar te zien. je moet hebben van social media, specifiek voor de doelgroep coaches. ik ga allereerst in op algemeen socialmediagebruik, de noodzakelijke voorbereiding voordat je het zelf ga ... PDF Het social media handboek voor coaches - Managementboek.nl ... . ik ga allereerst in op algemeen socialmediagebruik, de noodzakelijke voorbereiding voordat je het zelf gaat toepassen en ik beschrijf zes noodzakelijke stappen voor het succesvol inzetten van de social media. Daarna volgen in deel 2 de verschillende, meest gebruikte social me- 'Het social media handboek voor coaches' laat zien wat social media kunnen betekenen voor coaches in alle aspecten van hun werk. Dit praktische boek biedt handvatten om effectief en efficiënt met social medi...

INFORMATIE

AUTEUR
Fiona Stoop
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het social media handboek voor coaches.pdf

OMSCHRIJVING

Het social media handboek voor coaches 1e druk is een boek van Fiona Stoop uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024402762 Coaching draait om mensen: hun gedrag, hun omgeving, behoeften, wensen, vragen. Steeds vaker gebruiken ze social media en vaak de hele dag door. Online en offline gedrag zijn niet meer los van elkaar te zien. Als je als coach begrijpt wat social media kunnen bijdragen aan je werk en de kansen en valkuilen ervan kent, maak je je werk niet alleen leuker, maar ook beter. Vergaren van kennis, sparren met collega's, beantwoorden van onbeantwoordbare vragen, werven van klanten, feedback geven aan coachees - social media bieden kansen voor al deze mogelijkheden. Het social media handboek voor coaches laat zien wat social media kunnen betekenen voor coaches in alle aspecten van hun werk. Dit praktische boek biedt handvatten om effectief en effici nt met social media te werken en ze bewust als tool in te zetten. Het geeft inzicht in wat de diverse platforms te bieden hebben en hoe ze zowel coaches als coachees helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Fiona Stoop (eigenaar van bureau PintaPeople) is gepassioneerd businesscoach/trainer met specialisme personal branding en social media. Fiona trainde en coachte de afgelopen jaren met succes honderden mensen in social media en personal branding.

Wil je het boek lezen?Het social media handboek voor coaches in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fiona Stoop. Lezen Het social media handboek voor coaches Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN