BACK-UP Zo wijd de wereld strekt

BACK-UP Zo wijd de wereld strekt - Holtes & Sietsma | Tiliboo-afrobeat.com

..., zo wijd de wereld strekt bestaat uit een aantal nogal lange hoofdstukken die vervolgens zijn opgedeeld is korte subhoofdstukken, die in feite als paragrafen kunnen worden gezien ... Nikkie van Lierop - De sloep - Gratis-Boek.nl ... . Deze paragrafen, alle voorzien van een nummering, worden door de hele plot heen, afwisselend verteld vanuit het perspectief van verschillende personages. De reden voor deze oprichting was dat men op de vloot behoefte had aan goed getrainde zeesoldaten voor het enteren van vijandelijke schepen. Sindsdien opereert het Korps Mariniers wereldwijd. De wapenspreuk "Qua patet orbis" (Zo wijd de wereld strekt) getuigt hiervan. Lees „BACK-UP Zo wijd de wereld strekt" door Ho ... Back-up, zo wijd de wereld strekt - Holtes & Sietsma ... ... . Sindsdien opereert het Korps Mariniers wereldwijd. De wapenspreuk "Qua patet orbis" (Zo wijd de wereld strekt) getuigt hiervan. Lees „BACK-UP Zo wijd de wereld strekt" door Holtes & Sietsma verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Niets is wat het lijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Holtes & Sietsma
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
BACK-UP Zo wijd de wereld strekt.pdf

OMSCHRIJVING

OPGELET AUB! Voor je koopt, kijk eerst op de website van de auteurs.---------------------------------------------------------------------------Niets is wat het lijkt Dit verhaal begint voor het Vredespaleis in Den haag, waar een aanslag wordt gepleegd op het leven van de directeur van UNBI (United Nations Bureau of Investigation).Hij was opgeroepen om bij het Internationaal Strafhof te getuigen in het proces tegen een internationale criminele organisatie Spider Web.Lémarc Tasker moet als opsporingsleider de aanslag onderzoeken en zet een ongekend felle internationale klopjacht in om de daders te achterhalen.Tijdens de klopjacht krijgt hij te maken met allerlei vreemde wendingen en krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: een vrouw! Alleen, een vrouw?Of is er meer? Want wie is er dan verantwoordelijke voor een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen met spetterende acties.Zal het hem (en de lezer) lukken om het mysterie rond de aanslag te ontrafelen?PS Dit boek is ook in het Engels en Duits verkrijgbaar. Zie website auteurs.

Wil je het boek lezen?BACK-UP Zo wijd de wereld strekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Holtes & Sietsma. Lezen BACK-UP Zo wijd de wereld strekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN