Hectiek in de bestuurskamer

Hectiek in de bestuurskamer - Jan Moen | Tiliboo-afrobeat.com

...ctiek in de bestuurskamer 1e druk is een boek van Jan Moen uitgegeven bij Springer Media B ... Hectiek in de bestuurskamer | medischcontact ... .V.. ISBN 9789036813211 Dit boek gaat over effectief leiderschap en bevat levenslessen voor bestuurders, directeuren en toezichthouders over de kunst van het 'verbinden' in de bestuurskamer. Hectiek in de bestuurskamer, Jan Moen, Bohn Stafleu van Loghum, 128 blz., 19,95 euro. bestel direct. Hectiek in de bestuurskamer van prof. dr. Jan Moen is gebaseerd op diens drie decennia omspannende ervaring in de gezondheidsz ... PDF Hectiek in de Bestuurskamer: de Warrige Wereld Van ... ... . dr. Jan Moen is gebaseerd op diens drie decennia omspannende ervaring in de gezondheidszorg, onder meer als oud-hoogleraar management en organisatie in de gezondheidszorg en als organisatieadviseur. 'Hectiek in de bestuurskame...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Moen
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Hectiek in de bestuurskamer.pdf

OMSCHRIJVING

"Hectiek in de bestuurskamer 1e druk is een boek van Jan Moen uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036813211 Dit boek gaat over effectief leiderschap en bevat levenslessen voor bestuurders, directeuren en toezichthouders over de kunst van het 'verbinden' in de bestuurskamer. Het leiding geven aan een grote organisatie is een ingewikkelde opdracht. Leidinggevenden bevinden zich in een dynamisch krachtenveld dat tot uiting komt in de hectiek van de bestuurskamer. De auteur beschrijft vanuit het beginsel ""van fouten moet je leren"" een groot aantal managementproblemen en dilemma's. Hij kijkt daarbij naar de effectiviteit van leiderschap en het gedrag van de organisatie en illustreert dit met analyses van praktijksituaties.Het boek begint met het gedrag van bestuurders in termen van succes en falen. Daarna komt de rol van de bestuurder in veranderingsprocessen aan bod. Vervolgens staat de 'spiegel' van de bestuurder centraal: de momenten van zelfreflectie aan de hand van een managementprofiel, coaching en intervisie. Tot slot staat de auteur stil bij de essentiële, maar ook kwetsbare relaties van de raad van bestuur met enerzijds de raad van toezicht en anderzijds het management team.Dit boek is niet alleen interessant voor (aanstaande) bestuurders en directeuren, maar ook boeiendvoor toezichthouders in non-profit instellingen. Ook biedt het boek leidinggevenden en studenten die zich interesseren voor het vak van manager een aardig kijkje in de keuken van de bestuurs kamer.Prof. dr. Jan Moen (1946) is hoogleraar Management en Organisatie in de gezondheidszorg aan de Universiteit van Tilburg/Tranzo. Daarnaast is hij 30 jaar parttime werkzaam als adviseur."

Wil je het boek lezen?Hectiek in de bestuurskamer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Moen. Lezen Hectiek in de bestuurskamer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN