Sabriel

Sabriel - Garth Nix | Tiliboo-afrobeat.com

... is a fantasy novel by Garth Nix, first published in 1995 ... Sabriël [e-Book] - Garth Nix - (ISBN: 9789460921582) | De ... ... . It is the first in his Old Kingdom series, followed by Lirael, Abhorsen, Clariel and Goldenhand Plot introduction. The novel is set in two neighbouring fictional countries: To the South lies Ancelstierre, which has ... Geschreven bij Sabriel. Zonder meer een erg sterk geschreven verhaal en vernieuwende kijk op magie. Ook het vormgeven van het gegeven 'het dodenrijk' is erg bewonderingswaardig gedaan. Echter de schrijfstijl is ietwat vlakjes soms, wat er ... Garth Nix Sabriël - bibliotheek.nl ... . Echter de schrijfstijl is ietwat vlakjes soms, wat er wel voor zorgt dat het lekker makkelijk weg te lezen is natuurlijk. Sabriel's father is the Abhorsen, the most powerful of necromancers who can bind the dead and stop them breaking through to the real world.Since her mother died when she was born, Sabriel is sent away to ...

INFORMATIE

AUTEUR
Garth Nix
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sabriel.pdf

OMSCHRIJVING

Het Oude Koninkrijk is een wereld binnen een wereld, die waar wij in leven. En die van Sabriel, achttien jaar pas en juist op het punt afscheid te nemen van de kostschool waar ze een belangrijk deel van haar leven doorbracht - zij is met beide werelden bekend. Immers, haar vader, de machtige magiër de Abhorsen die zelfs de doden tot leven kan wekken, is degene die de het evenwicht tussen mens en geest in het Oude Koninkrijk in stand houdt. Nu is hij, de Abhorsen, verdwenen. Sabriel vreest dat zijn eeuwige tegenstrever, de vileine Kerrigor, daar wel eens de hand in zou kunnen hebben. Hoe het zij, Sabriel heeft geen andere keuze dan het Oude Koninkrijk binnen te gaan en persoonlijk op zoek te gaan naar haar verdwenen vader. En dat gebeurt. Bijgestaan door het magische zwaard van haar vader en de grote kat - of is het een geestverschijning? - Mogget, die maar wat nadrukkelijk aanwezig is, betreedt ze het verboden gebied. Al gauw ervaart ze dat parasiterende geestverschijningen, Mordicanten en Schaduwhanden, zo hun eigen opvattingen hebben over de aanpak van mensenkinderen. En dan is hij er ook nog, Kerrigor, de allerergste van de kwaadwillende tovenaars in het Oude Koninkrijk. En de Abhorsen? De onzekerheid omtrent zijn lot blijft.

Wil je het boek lezen?Sabriel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Garth Nix. Lezen Sabriel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN