Oceaan

Oceaan - Helene Druvert | Tiliboo-afrobeat.com

...eaan (Oudgrieks Ωκεανός (Okeanós)) is een min of meer zelfstandige wereldzee tussen de continenten en kan meerdere (kleinere) zeeën bevatten ... Oceaan Onderzoekschip 60266 | City | Officiële LEGO® winkel NL ... .. Er zijn vijf oceanen op aarde.Deze zijn allemaal met elkaar verbonden en vormen zo samen één grote massa zout water.De oceanen en zeeën nemen in totaal 72% van het oppervlak van de aarde in (~3.6 x 10 8 km 2), waarvan de oceanen met 71 ... De Indische Oceaan ligt om India heen en wordt aan de ene kant begrensd door Afrika en aan de andere kant door Sumatra en Australië. Rond de Noordpool ligt de kleinste oceaan: de Noordelijke IJszee. Deze oceanen, ook wel wereldzeeën genoemd, zijn verbonden met kleinere zeeën, z ... Oceaan - Wikikids ... . Rond de Noordpool ligt de kleinste oceaan: de Noordelijke IJszee. Deze oceanen, ook wel wereldzeeën genoemd, zijn verbonden met kleinere zeeën, zoals de Noordzee en de Middellandse Zee. Op de bodem van de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Helene Druvert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Oceaan.pdf

OMSCHRIJVING

Duik in het diepe! Daal van het wateroppervlak af tot aan de bodem van de oceaan. Leer alles over water, getijden, golven en –uiteraard – de bewoners van de oceaan. Til de flappen op en verbaas je over de wonderlijke wereld van schelp- en schaaldieren. Bestudeer de voedselketen of een koraalrif. Ontdek wat de grootste bedreigingen voor onze oceanen zijn. Bekijk een gigantische inktvis eens van dichtbij. En kijk hoe een ijsberg eruit ziet onder water.

Wil je het boek lezen?Oceaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helene Druvert. Lezen Oceaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN