Interactievaardigheden

Interactievaardigheden - Anneke Strik | Tiliboo-afrobeat.com

...tievaardigheden. In de communicatie en omgang met de kinderen maakt de pedagogisch medewerker gebruik van interactievaardigheden ... De 23 beste afbeeldingen van interactievaardigheden ... ... . Dit zijn de vaardigheden van de pedagogisch medewerker tijdens de interacties/omgang met alle kinderen in de groep. Met deze zes interactievaardigheden bestrijkt de peda-gogisch medewerker alles wat een kind nodig heeft: de zorg voor veiligheid en welbevinden, autonomie en participatie, spelen, leren en sociale relaties. Zie deel 1 'Pedagogische kennis'. deze zes interactievaardigheden komen in de rest van dit hoofdstuk aan de orde. Het Jenaplan ... bol.com | Interactievaardigheden | 9789036820981 | Anneke ... ... . Zie deel 1 'Pedagogische kennis'. deze zes interactievaardigheden komen in de rest van dit hoofdstuk aan de orde. Het Jenaplanconcept onderschrijft deze interactievaardigheden en HetKan! laat je zien hoe je deze interactievaardigheden om kunt gaan. We doen dat samen met jou en vanuit jouw praktijk, want jij doet er toe voor jouw kinderen! Klik hier voor de verschillende vormen waarop wij Interactievaardigheden vanuit Jenaplanperspectief aanbiede...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke Strik
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Interactievaardigheden.pdf

OMSCHRIJVING

Interactievaardigheden 2e druk is een boek van Anneke Strik uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036812511 Interactievaardigheden, in print en digitaal, nodigt je uit om beter te leren kijken naar kinderen en van daaruit aan de slag te gaan met de zes interactievaardigheden. Deze zes interactievaardigheden worden diepgaand uitgewerkt en vertaald naar de verschillende leeftijdsgroepen baby, peuter, kleuter als schoolkind. De kracht van het boek schuilt in de combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden, filmmateriaal, concrete aanwijzingen en een scala aan verwerkingsopdrachten waarmee je je eigen vaardigheden kunt oefenen. Interactievaardigheden is geschikt voor de initiële opleiding PW3 en PW4, maar ook voor alle pedagogisch medewerkers die willen werken aan hun interactievaardigheden. Hoewel de meeste voorbeelden en filmfragmenten uit de kinderopvang (kdv, psz, voorschool, nso) komen, is het boek ook zeer goed bruikbaar voor aangrenzende werkvelden, zoals de gastouderopvang en het onderwijs.De auteurs hebben jarenlange ervaring opgedaan als docent en coach in de opleiding PW3/4 en ontwikkelden diverse trainingen. Vanuit die werkzaamheden merkten zij hoe cruciaal de interactievaardigheden zijn in de pedagogische kwaliteit van de professionals en hoe belangrijk het kijken naar beeldmateriaal is in het herkennen en verwerven van deze vaardigheden.De tweede druk is inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van de eerste druk.

Wil je het boek lezen?Interactievaardigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke Strik. Lezen Interactievaardigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN