In koor

In koor - Klazien van der Vinne | Tiliboo-afrobeat.com

...malig concert van een artiest met een pop-upkoor, voorafgegaan door artistieke workshops waarin de zangers worden klaargestoomd door een team van professionele coaches, dat is het recept van IN KOOR ... Zing mee - Zangkoren voor Ouderen - Rotterdam in Koor! ... .Met de laatste editie toerden de workshops langs, Antwerpen, Gent, Oostende, Hasselt en Leuven. Een ook in Limburg werden twee koren uit Gronsveld en Eijsden hard getroffen door het coronavirus. Inmiddels is er een protocol opgesteld dat de koren moet helpen om weer veilig te kunnen zingen. Vind hier alle informatie, foto's/filmpjes van het Pop-In Koor. Laat een berichtje achter in ons Gastenboek, of houd onze Agenda in de gaten voor komende evenementen. Een spetterend en swingend op ... koor - Vertaling Nederlands-Engels ... . Vind hier alle informatie, foto's/filmpjes van het Pop-In Koor. Laat een berichtje achter in ons Gastenboek, of houd onze Agenda in de gaten voor komende evenementen. Een spetterend en swingend optreden tijdens een jubileum, verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of een kerstoptreden: niets is ons te ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Klazien van der Vinne
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In koor.pdf

OMSCHRIJVING

Klaziene van der Vinne studeerde solozang aan het Amsterdams Muzieklyceum bij Jo Bollekamp en To van der Sluys. Na haar solocarrière studeerde zij koordirectie aan het Twenst Conservatorium bij Ber Joosen. Zij was 10 jaar dirigente van het Twents Vrouwenkoor waarmee zij twee keer excelleerde op het Internationaal Koorfestival. Tot 1993 was zij dirigente van het Sallands Bachkoor waarmee zij de Passionen van J.S. Bach (jaarlijks) en andere oratoria uitvoerde. Zij was zangdocente aan het Conservatorium te Arnhem en muziekschool te Emmen. Zij is dirigente van het projectkoor 'Noord-Oost Nederland' waarmee zij jaarlijks in grote steden concerteert. Mede door het schrijven van dit boek werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wil je het boek lezen?In koor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klazien van der Vinne. Lezen In koor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN