Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het

Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het - Hetty Luiten | Tiliboo-afrobeat.com

...j Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan 50 jaar mooie boeken in grote letters ... De golven Download PDF ePUB - 6348.mmark.nl ... . Onze boeken hebben een eigentijds design en zijn allemaal voorzien van een harde band zodat ze extra stevig zijn in het gebruik. Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het (Paperback). Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel... Grote letter bibliotheek 2917 - Op zoek (Paperback). De dertigjarige Anneke heeft een leuke baan als verzorgende, maar haar privélev ... Grote Letter Bibliotheek ... . De dertigjarige Anneke heeft een leuke baan als verzorgende, maar haar privéleven heeft ze niet zo... Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel voor haar. Ze heeft er al heel wat prijzen mee gewonnen en krijgt ook vele opdrachten om ergens op locatie voor bloemen te zor...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty Luiten
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het.pdf

OMSCHRIJVING

Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel voor haar. Ze heeft er al heel wat prijzen mee gewonnen en krijgt ook vele opdrachten om ergens op locatie voor bloemen te zorgen. Haar moeder helpt haar bijna dagelijks in De Gele Plomp. Zwaantje is geboren met een klompvoet en al zie je er amper nog wat van, ze is vroeger op school vaak gepest en ze heeft nog steeds het gevoel dat ze als vrouw niets voorstelt. Ze weet dat ze prachtige bloemstukken kan maken, maar daar houdt het dan ook mee op. Toch heeft ze een stille aanbidder. Ze kan dat niet begrijpen, maar het ergste is: ze weet niet wie het is. Telkens als ze denkt dat ze weet wie het is, blijkt hij het toch niet te zijn.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty Luiten. Lezen Grote letter bibliotheek 2913 - Zeg het Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN