De jihadkaravaan

De jihadkaravaan - Montasser Alde'Emeh | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De jihadkaravaan. Hoewel de informatie in dit boek absoluut interessant is om meer te weten te komen over het onderwerp van de jihad karavaan, staan er wel bepaalde tenenkrommende onwaarheden in mbt de staat Israël en lijkt het er op dat de schrijver een groot deel van dit boek vooral als podium voor zijn eigen politieke opvattingen hierover gebruikt ... Ebook ePUB: De jihadkaravaan - geschreven door Pieter ... ... . Nu de angst voor een 'botsing der beschavingen' hoog oplaait, levert De jihadkaravaan een onschatbare bijdrage aan dit complexe debat. Ooit stond de vermaarde jihadexpert Montasser AlDe'emeh op het punt om zelf de wapens op te nemen. Als een ontwortelde tiener die opgroeide met haat maar bevrijding vond in kennis, begrijpt hij beter dan wie ook wat westerse moslimjongeren Geschreven bij De jihadkaravaan. door het boek begrijp je radicalisatie, ik keur het niet goed maar het maakt het ... De jihadkaravaan (E-boek - ePub formaat) [e-Book ... ... . Ooit stond de vermaarde jihadexpert Montasser AlDe'emeh op het punt om zelf de wapens op te nemen. Als een ontwortelde tiener die opgroeide met haat maar bevrijding vond in kennis, begrijpt hij beter dan wie ook wat westerse moslimjongeren Geschreven bij De jihadkaravaan. door het boek begrijp je radicalisatie, ik keur het niet goed maar het maakt het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Montasser Alde'Emeh
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De jihadkaravaan.pdf

OMSCHRIJVING

Internationale jihadexpert over moslimradicalisering Nu de angst voor een 'botsing der beschavingen' hoog oplaait, levert De jihadkaravaan een onschatbare bijdrage aan dit complexe debat. Ooit stond de vermaarde jihadexpert Montasser AlDe'emeh op het punt om zelf de wapens op te nemen. Als een ontwortelde tiener die opgroeide met haat maar bevrijding vond in kennis, begrijpt hij beter dan wie ook wat westerse moslimjongeren doet bezwijken voor de lokroep van het kalifaat. Journalist Pieter Stockmans keek diep in AlDe'emehs ziel voor dit moedige boek. Samen reisden ze naar het Jordaanse Zarqa, de bakermat van de internationale jihad en de plaats waar AlDe'emeh in een vluchtelingenkamp geboren werd. AlDe'emeh bracht ook twee weken door bij Belgische en Nederlandse strijders in Syrië, een unieke kans om hun denken te doorgronden en de oorlogswaanzin mee te maken. Stockmans bezocht de andere strijdende partijen in het Midden-Oosten. Ze keerden terug met beklijvende en surreële verhalen die voor een onvergetelijke leeservaring zorgen. Tegelijk analyseren de auteurs haarfijn de dynamieken die ook bij ons de extremisering voeden. Daarbij houden ze iedereen - politici, de media, het onderwijs maar ook moslims - een spiegel voor. Ze lanceren een ambitieus verzoeningsprogramma dat verplichte lectuur is voor iedereen die belang stelt in de uitdagingen van onze multiculturele samenleving.

Wil je het boek lezen?De jihadkaravaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Montasser Alde'Emeh. Lezen De jihadkaravaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN