Dat gevederde ding

Dat gevederde ding - Noah Strycker | Tiliboo-afrobeat.com

... over "Dat gevederde ding" van Noah Strycker door RudeV 27-05-2015 Noah Strycker is een Amerikaans publicist, vogelkenner en avonturier ... Dat gevederde ding - NRC Webwinkel ... . Hij wil in dit jaar 5000 vogelsoorten zien op bijzondere plaatsen op de wereld. Dat zijn 13,7 soorten per dag! Maar van die gekte heb je bij het lezen van "Dat gevederde ding" geen last ... Dat gevederde ding. Vogels zijn zeer intelligente dieren; hun slimheid manifesteert zich op een andere manier dan bij de mens, maar dat is nog... 'Dat gevederde ding, het raadselachtige leven van vogels' door Noah Strycker - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur b ... Dat gevederde ding door Noah Strycker (paperback ... ... ... 'Dat gevederde ding, het raadselachtige leven van vogels' door Noah Strycker - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Dat gevederde ding is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dat gevede...

INFORMATIE

AUTEUR
Noah Strycker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dat gevederde ding.pdf

OMSCHRIJVING

Vogels zijn zeer intelligente dieren; hun slimheid manifesteert zich op een andere manier dan bij de mens, maar dat is nog nauwelijks onderzocht. Langzamerhand komt men meer te weten over de geheime wereld van vogels, en dit biedt fascinerende nieuwe inzichten over de werking van hun geheugen, hun reukvermogen en hun artistieke vaardigheden. Aan de hand van persoonlijke anekdotes, recent wetenschappelijk onderzoek en kleurrijke verhalen uit het verleden beschrijft Strycker onder andere het wonderlijke vermogen van duiven om de weg terug te vinden, het adembenemend luchtballet van spreeuwen, het liefdesleven van albatrossen en de diepgewortelde angst van pinguïns voor het donker. Zo wordt duidelijk dat vogels een veel rijker, intellectueler, gewiekster en emotioneler leven genieten dan wij ooit hadden kunnen bevroeden.

Wil je het boek lezen?Dat gevederde ding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noah Strycker. Lezen Dat gevederde ding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN