Sylicious

Sylicious - Sylvana de Backer | Tiliboo-afrobeat.com

...IOUS KLEDING EN ACCESSOIRES. B-Stylicious is per 1 april opgericht door Helma Janssen ... Sylicious | Sylvana de Backer | 9789464060324 ... . Zij heeft een grote passie voor kleding en accessoires. Sylicious leest heel gemakkelijk. Geeft een leuke inkijk in het jonge leven van Sylvana in Indonesie. Interesse in alle eetbaars wat de wereld voortbrengt komt goed naar voren. De authentieke recepten zullen zeker een bijdrage leveren aan herinneringen voor de mensen met Indonesische roots. Stylicious is a closet organizer app which will organize your clothes & outfits. Pl ... Sylicious - YouTube ... . Stylicious is a closet organizer app which will organize your clothes & outfits. Plus, discover the latest fashion trends, get stylist tips + shop for ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvana de Backer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sylicious.pdf

OMSCHRIJVING

Wie mij beter kent, of sowieso bekend is met mensen afkomstig uit Indonesië, weet dat wanneer wij niet eten, wij dan koken en anders praten we erover. Dit boek voegt daar nu ook het schrijven erover, aan toe. Met dit boek hoop ik mensen te inspireren en bewust te maken waar zij zich mee voeden als voedsel voor de body, mind & soul. Daarnaast is dit boek ook bedoeld voor mensen die Indonesië herkennen in de gerechten en mijn verhalen. De Indo cultuur is langzaam aan het verdwijnen in Nederland. Graag draag ik mijn steentje bij om de volgende generaties met Indonesisch bloed te verblijden met een ander geluid dan die zij van hun (over)grootouders en ouders kennen. Veel leesplezier, en laat me weten welk verhaal minstens een glimlach op je gezicht heeft getoverd! Volg SylSoulFood op Facebook en/of Instagram. Mijn blogposts zijn te lezen op www.sylsoulfood.nl.

Wil je het boek lezen?Sylicious in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvana de Backer. Lezen Sylicious Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN