Psychomotorische therapie: een inleiding

Psychomotorische therapie: een inleiding - Paul Hekking | Tiliboo-afrobeat.com

...torische therapie: een inleiding is geschreven voor behandelaren in de (g)gz en voor studenten aan opleidingen voor vaktherapeuten ... GGZ Standaarden ... . Het geeft een helder beeld van dit nog relatief jonge vakgebied. Paul Hekking heeft tot zijn pensionering in 2010 een eigen praktijk psychomotorische therapie gevoerd. Psychomotorische therapie: een inleiding is geschreven voor behandelaren in de (g)gz en voor studenten aan opleidingen voor vaktherapeuten. Het geeft een helder beeld van dit nog relatief jonge vakgebied. Auteurs. Paul Hekking. Paul Hekking heeft tot zijn pensionering ... bol.com | Psychomotorische therapie: een inleiding ... ... . Het geeft een helder beeld van dit nog relatief jonge vakgebied. Auteurs. Paul Hekking. Paul Hekking heeft tot zijn pensionering in 2010 een eigen praktijk psychomotorische therapie gevoerd. Inleiding Psychomotorische therapie is gebaseerd op het gegeven dat mensen een onlosmakelijke fysieke relatie hebben met de wereld om hen heen. Deze relatie geeft uitdrukking aan het welbevinden, ... van...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Hekking
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychomotorische therapie: een inleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Psychomotorische therapie: een inleiding 1e druk is een boek van Paul Hekking uitgegeven bij Boom Cure & Care. ISBN 9789461055668 Psychomotorische therapie werkt vanuit het principe dat bewegen gezond is, voor lichaam én geest. Patiënten met psychische klachten kunnen door middel van bewegings- en lichaamsgerichte interventies succesvol worden behandeld.Veel behandelaren weten niet precies wat psychomotorische therapie inhoudt. Dit boek biedt een beknopte inleiding in de psychomotorische therapie en de plaats die ze inneemt binnen de geestelijke gezondheidszorg. De auteurs bespreken de doelgroepen, de praktijk en de wetenschappelijke achtergronden en maken niet alleen inzichtelijk waar het vak vandaag de dag staat, maar geven ook aan wat er in de toekomst nog meer mogelijk is. Psychomotorische therapie: een inleiding is geschreven voor behandelaren in de (g)gz en voor studenten aan opleidingen voor vaktherapeuten. Het geeft een helder beeld van dit nog relatief jonge vakgebied. Paul Hekking heeft tot zijn pensionering in 2010 een eigen praktijk psychomotorische therapie gevoerd. Pauline Fellinger is docent, trainer en supervisor aan de opleiding Psychomotorische therapie en bewegingsagogie van de Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Wil je het boek lezen?Psychomotorische therapie: een inleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Hekking. Lezen Psychomotorische therapie: een inleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN