Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden

Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden - Willy Hemelrijk | Tiliboo-afrobeat.com

...erstaligen die willen of moeten inburgeren heeft Prisma laagdrempelige luistercursussen Nederlands ... Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden ... ... . Hiermee kunnen ze eenvoudig Nederlands leren door te luisteren en na te zeggen. Bij uitstek geschikt dus voor wie niet of nauwelijks Nederlands spreekt of een lage leesvaardigheid heeft. Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden (Digitaal luisterboek). Voor anderstaligen die willen of moeten inburgeren heeft Prisma... Over de auteur Willy Hemelrijk. Willy Hemelrijk (1958) is docente Italiaans en Nederlands als ... bol.com | Nederlands voor Arabisch taligen, Vera Lukassen ... ... ... Over de auteur Willy Hemelrijk. Willy Hemelrijk (1958) is docente Italiaans en Nederlands als tweede taal, vertaalster en auteur van Italiaans voor beginners en van de Luistercursussen Frans, Italiaans, Spaans, Duits en Engels in de serie Prisma Taaltraining.Zij houdt zich als auteur en redacteur al bijna twintig jaar bezig met de ontwikkeling van lesmateriaal. Luistercursus Ned...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Hemelrijk
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden.pdf

OMSCHRIJVING

Voor anderstaligen die willen of moeten inburgeren heeft Prisma laagdrempelige luistercursussen Nederlands. Hiermee kunnen ze eenvoudig Nederlands leren door te luisteren en na te zeggen. Bij uitstek geschikt dus voor wie niet of nauwelijks Nederlands spreekt of een lage leesvaardigheid heeft. De cursist krijgt in drie delen uitleg en instructies in de eigen taal.De cursus behandelt ongeveer 750 Nederlandse woorden uit de dagelijkse omgangstaal, die worden geoefend in dialogen en luister- en spreekoefeningen. Deze zijn verdeeld in thema's als iemand groeten, iets kopen in een winkel, een gesprek voeren met een ambtenaar.

Wil je het boek lezen?Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Hemelrijk. Lezen Luistercursus Nederlands voor Arabisch-sprekenden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN